2013-02-17 21:51:57
Φωτογραφία για Νανά Καραγιάννη: «Όσο και να με κρίνετε δε θ΄αλλάξω τη ζωή μου»
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα σ’ έναν άνθρωπο που περνάει δύσκολα με την υγεία του, για μεγάλο χρονικό διάστημα να βγαίνει και να τον κρίνει. Να κρίνει τις επιλογές του, τις επιθυμίες του, τα «θέλω του». Δυστυχώς όμως ζούμε σε μια Ελλάδα που οι περισσότεροι έχουν μάθει να μιλούν χωρίς να λένε τίποτε και να κρίνουν τις ζωές των άλλων ακριβώς επειδή δεν έχουν δική τους ζωή. Η περίπτωση της Νανάς είναι ιδιάζουσα. Το κορίτσι είναι φίλη και πρώην συνεργάτιδά μου. Έχω να θυμάμαι πολύ ωραίες στιγμές μαζί της. Αλλά και δύσκολες.

Το παραδέχομαι ότι για τη Νανά γράφω υποκειμενικά. Παρατάω την δημοσιογραφική μου ιδιότητα και γράφω ως φίλος, Σε τέτοιο βαθμό που σήμερα μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει και «κολλημένο». Και ξέρετε γιατί; Διότι έζησα την Ιστορία της από μέσα και θεωρώ άδικο να δέχεται επιθέσεις. Θεωρώ άδικο να σπαταλά τον χρόνο της στο ν΄απαντάει σε κακοήθειες «κενών» και αγράμματων ανθρώπων, θεωρώ άδικο να προσπαθούν κάποιοι να διαλύσουν την ψυχολογία της.


Η Νανά είναι άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες. Δέχτηκε πολλά χτυπήματα όλον αυτόν τον καιρό. Από φίλες που αποδείχτηκαν κατώτερες του αναμενόμενου, από ευεργετημένους που αποδείχτηκαν αγνώμονες, από το κωλοσύστημα των media που την πέταξε έξω.

Κάνει εδώ και λίγες μέρες μια νέα αρχή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο VP. Το παλεύει. Προσπαθεί. Και θα τα καταφέρει. Όσο για τους κριτές της απαντά: «Όσο και να με κρίνετε…δε θ΄αλλάξω τη ζωή μου. Έχω πάψει ν΄ασχολούμαι με κακόβουλα σχόλια. Θα πάω όπου γουστάρω θα κάνω ότι θέλω θα διασκεδάσω όπου θέλω, θα κάνω όσα solarium θέλω. Δεν ενοχλώ κανέναν…σταματήστε ν΄ασχολείστε απλά και μόνο για να πουλήσετε! Έχω μεγάλο αγώνα μπροστά μου. Ευχαριστώ»

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ