2013-02-17 22:45:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Περνούν στην αντεπίθεση οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας - Mιλούν για σκευωρία σε βάρος τους
Αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι είναι θύματα σκευωρίας οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας που συνελήφθησαν στη Λευκάδα ύστερα από καταγγελία 57χρονου επιχειρηματία της περιοχής.

Ο δικηγόρος του αναπληρωτή Προϊσταμένου του ΣΔΟΕ κ. Γιάννης Θεριανός μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ υπογράμμισε ότι ο εντολέας του δεν έχει σχέση με την υπόθεση ενώ σημείωσε ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του -πάνω από 46.900 ευρώ- αποδεικνύεται από που προέρχονται και επ' ουδενί συνδέονται με έκνομες δραστηριότητες.

Όμως, και για τον έναν εκ των δυο υπαλλήλων που συνελήφθησαν σε απόσταση 50 μέτρων από καφετέρια της Λευκάδας όπου είχαν πάει για να συναντήσουν τον 57χρονο επιχειρηματία Θ.Μ. (πολύ γνωστό στην περιοχή από την ενασχόληση του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Τηλυκράτη), πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του στην Πάτρα αποδεικνύεται ότι προέρχονται από πρόσφατες αναλήψεις από Τράπεζα.


Η υπερασπιστική "γραμμή" των τριών υπαλλήλων φαίνεται ότι είναι κοινή ενώ οι δικηγόροι τους ήδη αναζητούν στοιχεία που θα τους επιτρέψει να στηρίξουν τον ισχυρισμό της πλεκτάνης.

Ο δικηγόρος των δυο υπαλλήλων Όλυμπος Παρασκευάς μιλώντας στο lefkadapress ανέφερε ότι "θα ήθελα να σας αναφέρω ότι αρνούνται τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς κατηγορίες και θεωρούν την όλη υπόθεση στημένη υπό του κατηγόρου τους, ο οποίος προκειμένου να αποκτήσει φορολογική ασυλία και να μην ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ όπως ήδη ξεκίνησε η όλη διαδικασία εναντίον του με εισαγγελικές παραγγελίες και κατασχέσεις φορολογικών στοιχείων, κατάγγειλε πως δήθεν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ του ζήτησαν χρήματα. Η υπόθεση βρίσκεται στην ανακριτική διαδικασία και δεν μπορώ στο στάδιο αυτό να αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο".

Οι τρεις κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Τρίτη.

πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ