2013-02-17 23:18:42
Φωτογραφία για ΚΑΚΩΣΗ Ο ΜΕΓΙΕΡΙ... ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
Ο Μπάλας Μέγιερι, με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί κάκωση στο χέρι του και υποβάλλεται άμεσα σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε έναν τραυματισμό στο χέρι του και μάλιστα έγινε συζήτηση για να έμπαινε στην θέση του ο Κάρολ. Το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων ρώτησε τον Μέγιερι στο ημίχρονο για το κατά πόσον ήταν σε θέση να συνεχίσει το ματς με τον παίκτη να δίνει το ΟΚ για να τελειώσει κανονικά τον αγώνα.

Ο διεθνής γκολκίπερ για τον οποίο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στο χέρι θα κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Λεβάντε την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι θετικό πάντως πως ο Μέγιερι έβγαλε όλη την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Με βάση τα δημοσιεύμτα που υπάρχουν ο παίκτης θα περάσει από ιατρικό έλεγχο νωρίτερα από το αναμενόμενο, δηλαδή το βράδυ της Κυριακής και ενώ αρχικά θα έκανε εξετάσεις την Δευτέρα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Έτσι θα καθοριστεί λίαν συντόμως το ακριβές πρόβλημά του και το εάν θα επανέλθει ή όχι άμεσα στο Ρέντη για προπονήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανηλειακός - Φωστήρας 0-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανηλειακός - Φωστήρας 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ