2013-02-17 23:18:03
Φωτογραφία για Πανηλειακός - Φωστήρας 0-0
Ο Πανηλειακός δίνει πολύ κρίσιμο και μεγάλο εντός έδρας αγώνα με το Φωστήρα, το μεσημέρι της Κυριακής στο... Στάδιο Πύργου (3.00 μμ.) με τον οποίο θα ολοκληρωθεί και ο Α' γύρος του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας σαν στόχο τους την άνοδο στη Β' Εθνική, θέλουν πάση θυσία τη νίκη σ' αυτό το ματς, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά αυτή.

* Στην αποστολή ο τεχνικός Μίλτος Γκόφας συμπεριέλαβε 20 παίκτες που είναι οι εξής:Αθανασόπουλος, Μπρόκος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Λούγκος, Αποστολόπουλος, Σταματέας, Παναγόπουλος, Καραχάλιος Π., Βλαχόπουλος, Κυριακίδης, Κατσαρός, Μήτρου, Σωτηρόπουλος, Ντάλλας, Οικονομόπουλος, Γκρίλλας, Σαλαπάτας, Μολώνης (ο τρίτος γκολκήπερ).

Από αυτούς, θα βγει η 18άδα (και η 11άδα) πριν το ματς.

* Στο μεταξύ, υπενθυμίζεται, και σε ότι αφορά τα δελτία των νεοαποκτηθέντων στις χειμερινές μεταγραφές, δεν κατέστη δυνατόν να εκδοθούν ούτε αυτή τη φορά, καθώς κάποιες συσσωρευμένες οικονομικές «υποχρεώσεις» του σωματείου, δεν το έχουν επιτρέψει έως τώρα.


Έτσι, τα οχτώ νέα αποκτήματα της ομάδας (Αλ. Καραχάλιος, Τομαράς, Γεωργόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ζαγκούρσκας, Πλαστουργός, Σπανός, Γεωργίου) δεν υπολογίζονται ούτε για το ματς με το Φωστήρα (μετά από αυτό στα Χανιά την περασμένη εβδομάδα)!

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας!

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Πανηλειακός δεν κατάφερε να ξεπεραστεί το οικονομικό και διαδικαστικό πρόβλημα και να θεωρηθούν - σφραγιστούν από την Εφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Φωστήρα!

Έτσι, με βάση την προκήρυξη πρωταθλήματος και τις σχετικές εγκυκλίους (για θέματα οικονομικής φύσης) της διοργανώτριας ΕΠΑΕ πρέπει ο αγώνας να γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Και συγκεκριμένα, με παρουσία, (μέσα από έγγραφη ονομαστική κατάσταση), μόνο μέχρι 30 το πολύ ατόμων, από κάθε ομάδα, καθώς και των δημοσιογράφων που θα έχουν άδεια.

Και επίσημη ανακοίνωση έχει εκδοθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται προς ενημέρωση των φιλάθλων ότι: Βάσει του υπ΄αριθμ. 76539 από 15-2-2013 εγγράφου της Διοργανώτριας Αρχής Football League 2, ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League 2- 1ου ομίλου μεταξύ ΤΑΠ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡ που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή (17-2-2012) και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών».

* Σε ότι αφορά τα άτομα που θα μπουν από πλευράς Πανηλειακού, η ως τώρα πληροφόρηση είναι ότι σχεδιάζεται να μπουν στη σχετική λίστα, κάποιοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και κάποια μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού (που άλλωστε τα μέλη του προγραμματίζουν να βρίσκονται περίπου στις 1.00μμ. έξω από το γήπεδο).

iliaoikonomia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ