2013-02-17 23:10:37
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (0-2)
Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε... αποδείξεων και ανασύνταξης, ο Ολυμπιακός έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, όντας ανανεωμένος και με λίγη περισσότερη θέληση από όλους να αποδείξουν... Ίσως οι κινήσεις του Μίτσελ ταρακούνησαν κάποιους ή η δουλειά που γίνεται αρχίζει να φαίνεται και στο χορτάρι.

Βέβαια στην Ελλάδα όταν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός δεν έχει και πολλά να αποδείξει, όμως τα πράγματα αλλάζουν στην Ευρώπη... Η σημερινή εμφάνιση των ερυθρόλευκων πάντως με το -κατά διαστήματα- καλό ποδόσφαιρο, άφησε κάποιες ελπίδες για το μέλλον... Το μέλλον που τα νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν απέδειξαν πως με σκληρή δουλειά και θέληση τους ανήκει!

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά Μέγιερι:

Με την Ξάνθη να είναι ακίνδυνη στην περισσότερη ώρα της αναμέτρησης, ελάχιστα χρειάστηκε να επέμβει. Μια έξοδος του στο πρώτο ημίχρονο ήταν της... απελπισίας, αλλά ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του.


Παπάζογλου:

Η καλύτερη εμφάνισή του, τουλάχιστον όσες φορές έχει αγωνιστεί στα δεξιά της άμυνας του Ολυμπιακού. Αμυντικά δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν προβλήματα από την πλευρά του, ενώ ανέβηκε και στην επίθεση δίνοντας στηρίγματα στον Βλαχοδήμο. Έδειξε μεγάλη βελτίωση στις σέντρες του και γενικά δείχνει ανεβασμένος.

Σιόβας:

Αγωνίστηκε βασικός μετά από σχεδόν δυο μήνες και είχε σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας σωστές τοποθετήσεις και προωθήσεις της μπάλας στη μεσαία γραμμή.

Κοντρέρας:

Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, είχε κάποια μικροπροβλήματα μέχρι να βρει τα πατήματα του, αλλά στη συνέχεια έβγαλε το ματς "σβηστός", χρησιμοποιώντας την εμπειρία του.

Λυκογιάννης:

Κράτησε σωστά τη θέση του στο ντεμπούτο του στη βασική 11άδα στο πρωτάθλημα, δεν πήρε ρίσκα, απέφυγε τις περιττές ενέργειες, έβγαλε δυναμισμό στο παιχνίδι του και κινήθηκε πολύ όμορφα όσες φορές βγήκε στην επίθεση. Γενικά η παρουσία του άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Φέισα:

Μοίρασε σωστά το παιχνίδι, κράτησε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Μανιάτη, ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. Δείχνει να βρίσκει το ρόλο του σιγά-σιγά...

Μανιάτης:

Με πολλά τρεξίματα, δύναμη, σιγουριά και σωστές μεταβιβάσεις, ήταν από τους παίκτες που είχαν την πιο σταθερή απόδοση σε όλο το 90λεπτο, κάτι που έλειπε εδώ και καιρό από το παιχνίδι του...

Μασάντο:

Σκόραρε μόλις το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα με μια ωραία εκτέλεση φάουλ στο 29ο λεπτό του παιχνιδιού, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ συνολικά είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, προσφέροντας στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία. Αντικαταστάθηκε από τον Γκρέκο στο 63' για να πάρει ανάσες ενόψει Λεβάντε.

Βλαχοδήμος:

Συνεργάστηκε καλά με τους Τζιμπούρ και Παπάζογλου, ήταν αρκετά συγκεντρωμένος και βρέθηκε μέσα σε πολλές φάσεις για γκολ. Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά προσπάθησε πολύ και ήταν θετικό πως αμέσως μετά από μια άσχημη εμφάνιση (κόντρα στη Λεβάντε), επανήλθε σε καλά αγωνιστικά στάνταρ.

Αμπντούν:

Πολύ καλή η συνολική του παρουσία και ιδιαίτερα στην επανάληψη όπου δεν σταμάτησε να "σερβίρει" γκολ στους συμπαίκτες του που όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν! Η απουσία του από τον επαναληπτικό με τη Λεβάντε μάλλον θα είναι αισθητή...

Τζιμπούρ:

Σκόραρε και πάλι το 17ο γκολ του σε 18 αγώνες(!) (στο 68' για το 2-0) και συνετγάστηκε 2-3 φορές καλά με τους παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε σχέση με πιο πρόσφατες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά ήταν πιο ζωηρός και ορεξάτος, δείχνοντας και αυτός τη γενικότερη διάθεση για κάτι καλύτερο ομαδικά και προσωπικα...

Γκρέκο:

Αντικατέστησε τον Μασάντο στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης και βοήθησε στο να διατηρήσει ο Ολυμπιακός την κυριαρχία του στον άξονα. Στο ενεργητικό του μια καλή χαμένη ευκαιρία μετά από ασίστ του Αμπντούν.

Ιμπαγάσα:

Πέρασε στο ματς στο 79' αντί του Βλαχοδήμου και είχε μια πολύ ωραία ασίστ προς τον Μήτρογλου λίγα λεπτά αργότερα, η οποία όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Έλληνα διεθνή.

Μήτρογλου:

Πήρε τη θέση του Τζιμπούρ στο 84' και λίγο μετά έπαιξε ωραιότατο "1-2" με τον Ιμπαγάσα, βγήκε απέναντι στον Λοντίγκιν αλλά το πλασέ του απομάκρυνε με τα πόδια ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ