2013-02-19 05:00:10
Φωτογραφία για Απολογούνται σήμερα οι οκτώ της σπείρας της Μεσσαράς - Θα εμφανιστεί ο 43χρονος;
Κινδυνεύει με προφυλάκιση ο 77χρονος πατέρας, σε περίπτωση που ο 43χρονος δεν εμφανιστεί.

Στο Δικαστικό Μέγαρο αναμένεται να εμφανιστεί, σήμερα, ο 43χρονος άνδρας από τις Ατσιπάδες, που αναζητείται, μετά τη σύλληψη των οκτώ σε Ατσιπάδες και Μοριά, το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Ωστόσο κρίνεται απίθανο, ο 43χρονος να μην εμφανιστεί σήμερα, καθώς κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει τη θέση του 77χρονου πατέρα του, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Ο 43χρονος θεωρείται εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση καθώς στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού, στις Ατσιπάδες, βρέθηκαν περίπου 219 κιλά χασίς σε βαρέλια.

Ο ηλικιωμένος προανακριτικά ανέφερε ότι πρόσβαση στην αποθήκη είχε αποκλειστικά ο γιος του, ο οποίος είχε όπως είπε, και το κλειδί. Ο 43χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, φέρεται σύμφωνα με την Αστυνομία να είχε την ευθύνη αποθήκευσης και φύλαξης των ναρκωτικών και να αναλάμβανε να συσκευάζει τις «παραγγελίες» που του έδινε ο 38χρονος συγκατηγορούμενος του, στον οποίο η Αστυνομία αποδίδει ηγετικό ρόλο στη διακίνηση ναρκωτικών.


Σήμερα όμως, ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν και οι οχτώ Ηρακλειώτες - οι τέσσερις είναι ανά δύο αδέλφια και οι άλλοι τέσσερις πατεράδες και γιοι αντίστοιχα-καθώς και ο 28χρονος Αφγανός, ο οποίος εμφανίζεται στην εγκληματική οργάνωση ως το «παιδί για όλες τις δουλειές».

Η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που αποδίδεται στους εννέα έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης που θεωρούν ότι δε στοιχειοθετείται δικονομικά η κατηγορία και παραπέμπουν στο υλικό της δικογραφίας αλλά και στα ευρήματα που βρέθηκαν σε ορισμένους εξ αυτών.
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το 64% δεν έχει δουλειά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το 64% δεν έχει δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ