2013-02-19 17:37:15
Φωτογραφία για Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες
Περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Οι καταιγίδες θα ειναι ισχυρότερες κυρίως στις νοτιοτερες περιοχές ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στις δυτικές και βόρειες περιοχές περιμένουμε αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώνουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ τοπικά όμως θα φτάσουν και τα 6 μποφόρ. Βαθμιαία όμως και από τα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς - νοτιοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Ιόνια θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -2 εως 10 βαθμούς, στα κενρικά ηπειρωτικά από 1εναν εως 15 βαθμούς, στη δυτική Ελλάδα από 8 εως 14 βαθμούς, στην Κρήτη τις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 10 εως 15 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 8 εως 13 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Αρχικά περιμένουμε ηλιοφάνει αλλά σιγά - σιγά θα αρχίσει να συννεφιάζει και το βράδυ οι νεφώσεις θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 εως 14 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περιμένουμε αρχικά αίθριο καιρό αλλά από το μεσημέρι θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 εως 13 βαθμούς κελσίου. 
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ