2013-02-19 17:51:09
Φωτογραφία για Οταν τα ΜΑΤ χτύπησαν τον πατέρα του καταζητούμενου για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς
Δύο νέα πρόσωπα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πύρηνων της Φωτιάς, αλλά και για τις ληστείες σε Βελβεντό Κοζάνης και Φλώρινας. Ο ένας εκ των δύο είναι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος, γιος του γνωστού συνδικαλιστή -της ΑΔΕΔΥ- που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Χαρίση.

Ο ίδιος μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιου του αν και δεν ήθελα να κάνει δηλώσεις σε επικοινωνία του με το newsit επιβεβαίωσε πως στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ είναι ο γιος του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Χαρίσης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των μεγάλων συλλαλητηρίων της 29ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Ο ίδιος σε υπόμνημα του ανέφερε μεταξύ άλλων «δύο άνδρες των ΜΑΤ με χτύπησαν πολλές φορές με κλόμπ στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ανοίξει σε δύο μεριές, όπως φαίνεται και από τα οκτώ ράμματα που μου έβαλαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός... Τον έναν εκ των δύο ανδρών των ΜΑΤ τον έχω αναγνωρίσει εγώ αλλά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι... Στη συνέχεια και ενώ εγώ είχα πέσει κάτω, ο εν λόγω άνδρας των ΜΑΤ, κινήθηκε με στόχο για να συνεχίσει τα χτυπήματα σε βάρος μου, αλλά ο άλλος τον κράτησε με το χέρι».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ