2013-02-20 21:00:18
Φωτογραφία για ΜΠΙΕΛΙΤΣΑ : ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ως μία από τις καλύτερες φετινές ομάδες στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Μίλκο Μπιέλιτσα.

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα γράφοντας στο blog της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία από τις καλύτερες ομάδες στη φετινή διοργάνωση και γι’ αυτό αναμένεται να είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Κάχα Λαμποράλ στο μεταξύ τους αγώνα (22/2, 21:00).

«Το επόμενό μας παιχνίδι είναι στην Ελλάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές αντίπαλοι τη φετινή σεζόν, όπου ηττηθήκαμε δύο φορές στη φάση των ομίλων, ενώ μία φορά νικήσαμε, στην πρεμιέρα του TOP 16. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα πέρυσι, με την προσθήκη μερικών καλών παικτών. Είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, ωστόσο θεωρώ πως φέτος δεν παίζει όπως θα την περίμενε αρκετός κόσμος. Έχασαν το Κύπελλο Ελλάδας και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, την οποία καταφέραμε να νικήσουμε στην έδρα μας, παίζοντας πολύ καλά. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και σημαντικό για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη εκεί μέσα», έγραψε αρχικά ο Μίλκο Μπιέλιτσα και συνέχισε:


«Δεν ξέρω γιατί –μάλλον από τύχη- αλλά κάθε χρονιά έρχομαι στην Αθήνα για ματς της Ευρωλίγκας. Αυτό θα είναι το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα σε τέσσερα χρόνια, ενώ φορά αντιμετώπισα τον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα μου νίκησε τότε. Δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε και να γνωρίσουμε την πόλη. Για μένα ήταν πάντα ένα μακρύ ταξίδι να έρθω στην Αθήνα, πρώτα από το Βίλνιους αφού αγωνιζόμουν στη Λιέτουβος Ρίτας και τώρα από τη Βιτόρια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ