2013-02-21 21:21:44
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ
Ιδιαίτερη βαρύτητα αποδίδουν τα Ισπανικά ΜΜΕ στο γεγονός ότι ο Μίτσελ Γκονζάλεθ θα ηγηθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αποψινό κρίσιμο επαναληπτικό με τη Λεβάντε για τη φάση των «32» του Europa League.

Μάλιστα οι Ισπανοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις δηλώσεις του συμπατριώτη τους τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Συγκεκριμένα, οι «Marca» και «AS», που θεωρούνται με διαφορά οι δυο κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες της χώρας έδωσαν την Πέμτπη ιδιαίτερη βαρύτητα στα όσα τόνισε ο Μίτσελ στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Συγκεκριμένα, η «Marca» φιλοξένησε στο ρεπορτάζ της με τίτλο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν εγκαταλείπουμε» όπως ακριβώς ήταν τα λόγια του 50χρονου προπονητή των ερυθρόλευκων, για να προσθέσει στο δημοσίευμά της, τα όσα τόνισε ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Κανείς απο εμάς δεν παραιτείται. Είναι ένας πόλεμος και δεν εγκαταλείπουμε. Έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός, μέσα στο γήπεδό του».

Από την πλευρά της η «As» κινήθηκε μέσες - άκρες στο ίδιο μύκος κύματος , αφού είχε τίτλο στο κείμενό της «Κανείς απο εμάς δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα».

Λίγο πιο κάτω ανέφερε ορισμένα από τα λεγόμενα του Μίτσελ: «Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ κι εγώ θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να ανατρέψουμε το σκορ. Δεν έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ