2013-02-23 09:06:49
Φωτογραφία για PlayStation 4, έξι games χωρίς κονσόλα
Μπορεί να μην είδαμε το PlayStation 4 αλλά η Sony φρόντισε να γεμίσει τις 2 ώρες της χθεσινής παρουσίασης με πολλά demo. Είδαμε όλα τα games που θα είναι διαθέσιμα για το PS4 κατά αποκλειστικότητα και όχι μόνο. Πολύ βίντεο και πολύ δράση με απίστευτα γραφικά.

Η καρδιά του συστήματος του PS4 βασίζεται σε AMD επεξεργαστή με 8 πυρήνες x86-64, GPU Radeon με τροποποιήσεις και βελτιώσεις από την Sony για κάθε ένα από τους 18 πυρήνες που διαθέτει. Όλα αυτά αποφέρουν επεξεργαστή ισχύ 1.84 Teraflops με την βοήθεια 8GB RAM GDDR5 για απίστευτο bandwidth. Ουσιαστικά η Sony έβαλε για RAM τις μνήμης που χρησιμοποιούνται σε κάρτες γραφικών ώστε να μειώσει τις καθυστερήσεις και το latency.

Όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου, το PS4 μειώνει εντυπωσιακά τον χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει το game. Η νέα λειτουργία του PS4 “suspend mode” κρατά το σύστημα σε κατάσταση μειωμένης κατανάλωσης, διατηρώντας παράλληλα το παιχνίδι στο σημείο που το διακόψατε. Ο χρόνος που απαιτείται, σήμερα, για να ενεργοποιηθεί το PlayStation 4 και να φορτώσει το παιχνίδι είναι σχεδόν μηδενικός.


ΜΑΘΕ: Γιατί η Sony δεν αποκάλυψε το PlayStation 4

Το PS4 επιτρέπει, επίσης, το download και την αναβάθμιση περιεχομένου ενώ παίζετε, ή ακόμη και σε κατάσταση αναμονής. Το σύστημα, μάλιστα, πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινήσουν να παίζουν έναν ψηφιακό τίτλο πριν ακόμη ολοκληρωθεί το download του. Όταν ένας παίκτης αγοράζει ένα game, το PS4 κατεβάζει μόνο ένα τμήμα των δεδομένων του τίτλου, προκειμένου να επιτρέψει την άμεση έναρξή του, ενώ το download των υπολειπόμενων δεδομένων να γίνεται στο background κι ενώ ο χρήστης παίζει κανονικά.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τα 6 καταπληκτικά demo από τα games που παρουσίασε η Sony εχθές τα ξημερώματα. DriveClub, Watch Dogs, Killzone Shadow Fall, Knack, The Witness, inFAMOUS: Second Son.
wiredgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ