2013-02-23 09:02:55
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΙΜΠΑΓΑΣΑ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Αριέλ Ιμπαγάσα εξαιτίας της πολύ μικρής συμμετοχής του στον επαναληπτικό με την Λεβάντε και μάλιστα φέρεται να είχε τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο «Κάνιο» μπορεί να βρίσκεται αισίως στα 36 του, ωστόσο δεν πάει να έχει το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο με κατά πολύ νεαρότερους του ποδοσφαιριστές. Παρ' όλα αυτά τη φετινή σεζόν έχει παραγκωνιστεί, κάτι που συνέβη τόσο επί Ζαρντίμ, όσο και από τη στιγμή της έλευσης του Μίτσελ Μετά τη μη χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Λεβάντε, όπου ξανά υπήρξαν κάποια νεύρα, ο Ιμπαγάσα μπήκε στο 75' του αγώνα της περασμένης Πέμπτης, όταν όλα είχαν πια κριθεί.

Όπως είναι φυσικό ο Αργεντινός μέσος ήταν φανερά απογοητευμένος κι έβγαζε στους δικούς του ανθρώπους το παράπονό του. «Τι θα μπορούσα να κάνω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα; Μπήκα σε ένα σημείο που όλα είχαν τελειώσει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Η ομάδα δεν πήγαινε καλά και νομίζω πως θα μπορούσα να βοηθήσω. Το ήθελα πολύ. Ήθελα να προσπαθήσω τουλάχιστον. Θέλαμε να ανατρέψουμε ένα μεγάλο σκορ όπως το 3-0, αλλά τίποτα δεν πήγε καλά. Δεν θα μπορούσα να βοηθήσω έστω λίγο;», ήταν τα λόγια του Ιμπαγάσα σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή».

Το ίδιο βράδυ μάλιστα ο έμπειρος μέσος φαίνεται πως συνάντησε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου του εξέφρασε κατ' ιδίαν τη δυσαρέσκειά του, ενώ φέρονται να είχαν και νέο ραντεβού την Παρασκευή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ