2013-02-24 09:19:28
Φωτογραφία για «ΘΕΜΑ»... ΠΙΝΟ ΞΑΝΑ
«Θέμα» Πίνο προέκυψε ξανά στον Ολυμπιακό, αφού ο Κολομβιανός δεν εμφανίστηκε στη σαββατιάτικη προπόνηση στο Ρέντη και γι' αυτό «κόπηκε» από την αποστολή του αγώνα με τον Άρη.

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, φαίνεται ότι ο 26χρονος άσος προσθέτει και δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα στο ενεργητικό. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν όλα όσα συνέβησαν χθες, ωστόσο ο επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει ακόμα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο Πίνο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της σημερινής αναμέτρησης με τον Άρη και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως απουσίασε απ' την προπόνηση του Σαββάτου.

Κανείς μάλιστα δεν γνωρίζει την αιτία και αν είχε πάρει σχετική άδεια από τη διοίκηση του συλλόγου ή την έκανε... κοπάνα. Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, το οποίο πάντως με τις ως τώρα ενδείξεις φαίνεται πως είναι και το πιο πιθανό σενάριο, έρχεται να αποδείξει το πόσο προβληματικός χαρακτήρας είναι και ότι τελικά οι φήμες που τον συνόδευαν από την παρουσία του στη Γαλατάσαραϊ, δεν ήταν αβάσιμες. Θα πρέπει να σημειώσουμε παράλληλα πως στην περίπτωση που ήταν δικαιολογημένη η απουσία του, το πιθανότερο είναι ότι θα αναφερόταν και στο δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού για την αποστολή του σημερινού αγώνα ώστε να μην αιωρούνται διάφορα σενάρια, κάτι το οποίο δεν συνέβη όμως.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ