2013-02-25 15:55:08
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Πρωτιά στο χειμερινό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων νοτίου Ελλάδας.

Με εντυπωσιακό τρόπο σφράγισαν οι ερυθρόλευκοιτην παρουσία τους στο χειμερινό πρωτάθλημα των «μικρών» που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Τα δελφίνια μας συγκέντρωσαν 194 βαθμούς έναντι 162 του Γ.Σ. Περιστερίουκαι στρέφουν την προσοχή τους στο χειμερινό πρωτάθλημα ΟΠΕΝ που θα διεξαχθεί στη Λάρισα (1-3 Μαρτίου).

Ο επικεφαλής προπονητής του κολυμβητικού μας τμήματος Νίκος Γέμελος δηλώνει στο www.olympiacos.org: «Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση όλων των νεαρών κολυμβητών και κολυμβητριών μας. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να πάρει πολύ εύκολα το πρωτάθλημα στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων.

Τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε αυτά τα παιδιά για το χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα της Λάρισας. Είναι οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση πολλών τίτλων στο μέλλον».


Ο team manager, Σπύρος Μπιτσάκης τονίζει: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές και στους γονείς των αθλητών. Τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν μέσα από συλλογική προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει από τα γερά θεμέλια που έχει βάλει η διοίκηση του Συλλόγου και την έμφαση που έχει δωθεί τόσο στις ακαδημίες όσο και στα υπόλοιπα τμήματα των αγωνιστικών κατηγοριών . Μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα που υπάρχει εντός και εκτός των προπονητικών εγκαταστάσεων οι προπονητές και οι αθλητές καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Τα παιδιά αυτά το αξίζουν και θα αποτελούν μεγάλο μέρος της ομάδας των ανδρών - γυναικών για το Χειμερινό Πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται στη Λάρισα στις 1-3 Μαρτίου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ