2013-02-25 17:18:11
Φωτογραφία για Απόντες με Παναθηναϊκό οι Φούντας και Βλάχος
Χωρίς τους Φούντα Βλάχο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Οι Τσουκαλάς και Κατίδης θέτουν υποψηφιότητα για την επιστροφή τους στην 11αδα, ενώ παραμένει γρίφος η περίπτωση του Ανάκογλου ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο!

Δύο κενά στη βασική 11άδα της ΑΕΚ έχει να καλύψει ο Γερμανός τεχνικός ενόψει του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ταξιάρχης Φούντας είχε αποφασιστεί να μείνει εκτός αποστολής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε, ενώ ο Βαλεντίνος Βλάχος υπέστη θλάση στο ματς κόντρα στον Πλατανιά και αναμένεται ότι δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στους ''πράσινους''

.Όσον αφορά στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ο Σωκράτης Τσουκαλάς έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται ότι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Βλάχου.

Ωστόσο, στο πίσω μέρος του μυαλού του  Λίνεν υπάρχει και η λύση του Αρκούδα, ο οποίος βρίσκεται στο… περίμενε. Στην περίπτωση που μέσα στην εβδομάδα ανακοινωθεί η απόφαση για την υπόθεσή του και αυτή δεν είναι καταδικαστική, τότε θέτει και αυτός υποψηφιότητα για τη θέση του δεξιού μπακ.


Για τον αντικαταστάτη του Φούντα στην επίθεση, ο τεχνικός της Ένωσης έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις. Ως ιδανική λύση για να ξεκινήσει στο πλευρό του Αντώνη Πετρόπουλου λόγω χαρακτηριστικών φαντάζει ο Γιώργος Κατίδης (μετράει η ικανότητά του να κινείται ως περιφερειακός κυνηγός), ωστόσο πιθανότητες έχουν και οι Παυλής, Φουρτάδο και Σταματής.

Αυτό που απομένει να διαπιστωθεί είναι το πώς ο Λίνεν θα ανακατέψει την τράπουλα, ώστε να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να αποκλειστεί και ένα σχήμα με ακόμα πιο ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή, τον Γκερέιρο πιο κοντά στον Πετρόπουλο και τον Ανάκογλου σε ρόλο επιτελικού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ