2013-02-25 17:15:23
Φωτογραφία για Επαφές για Σισοκό,Τοτσέ,Σεϊταρίδη ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει κύκλο επαφών με τη Βόλφσμπουργκ, προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ιμπραχίμ Σισοκό, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάζονται. Θέλουν να ανανέωσουν τα συμβόλαια των Τοτσέ και Σεϊταρίδη οι "πράσινοι".

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αρχικά, και του Ολυμπιακού στη συνέχεια, για την αγορά του Ιμπραχίμ Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ, δεν φάνηκαν παράξενα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβοριανός μέσος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος παίρνει φανέλα βασικού σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες και μπορεί να κάνει τη διαφορά. 

Το απέδειξε με το Τριφύλλι σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού στάθηκε πολύ καλά απέναντι στα ποιοτικά χαφ της Μάλαγα, Λάτσιο και Τότεναμ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Σισοκό, διότι αναγνωρίζει ότι πρόκειται για ένα "ακατέργαστο διαμάντι", με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Μπορεί να αποτελέσει το παίκτη ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και ταυτόχρονα, δεν υποφέρει από τις "ασθένειες" των Αφρικανών, όπως ο Κουίνσι.


Η εφημερίδα Goal αναφέρει ότι στις σκέψεις των ανθρώπων των πρασίνων είναι να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα με τους «λύκους», ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ, προκειμένου να αγοράσουν ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του Σισοκό (50-60%), με τους Γερμανούς να διατηρούν ένα υψηλό ποσοστό σε μελλοντική μεταπώλησή του.

Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν οφειλές προς τους Γερμανούς, αφού οι 100.000 ευρώ που κόστισε η "ενοικίαση" του, καταβλήθηκαν άμεσα. Βέβαια, εφόσον μία άλλη ομάδα καταθέσει υψηλότερη πρόταση ή οι αξιώσεις της Βόλφσμπουργκ είναι υπέρογκες, ο Σισοκό θα χαθεί Πρόθεση ανανέωσης για Σεϊταρίδη - Τοτσέ

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιούρκα Σεϊταρίδη και να επεκτείνει τη συνεργασία με τον Χοσέ Τοτσέ.

Αυτή την περίοδο η προσοχή του Γιάννη Αλαφούζου και των διοικούντων του Παναθηναϊκού έχει στραφεί στην εξεύρεση λύσεων για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της Δευτέρας σχεδιάζουν ορισμένες κινήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι, ώστε να μην παρουσιαστούν ανέτοιμοι το καλοκαίρι του 2013. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ορισμένες σκέψεις για κάποιους από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Το συμβόλαιο του Γιούρκα Σεϊταρίδη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και επιθυμία της διοίκησης, αλλά και του ποδοσφαιριστή, είναι η ανανέωση του. Ο διεθνής δεξιός μπακ πραγματοποιεί καλή σεζόν, αμοίβεται με ένα ποσό αποδεκτό για τα νέα δεδομένα και λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ένδοξο παρελθόν και στο μέλλον που δημιουργείται...

Επίσης, ικανοποίηση επικρατεί για τις επιδόσεις του Χοσέ Τοτσέ στο σκοράρισμα και η βούληση των διοικούντων είναι να τον κρατήσουν στην ομάδα, διότι τον θεωρούν έναν χρήσιμο ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό χαρακτήρα.

Όμως, οι αποδοχές του (550.000 καθαρά ετησίως) υπερβαίνουν τις δυνατότητες της ΠΑΕ και θα του προταθεί μείωση με παράλληλη επέκταση έως το 2015.

Εξυπακούεται πως μία πρώτη κουβέντα με τους δύο ποδοσφαιριστές θα λάβει χώρα στις επόμενες μέρες, όταν θα κληθούν να συζητήσουν για τους διακανονισμούς τους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ