2013-02-26 12:06:04
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ... ΒΡΟΧΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ! *VIDEOS*
Σαν σήμερα 26 Φεβρουαρίου του 2006 ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής με ανατροπή μέσα στην καυτή Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που έληξε νωρίτερα έπειτα από τρεις διακοπές.

Ο ΠΑΟΚ, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sportday.gr", υποδέχεται τους ερυθρόλευκους στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες είχε αρχίσει να μυρίζει… μπαρούτι πριν ακόμα οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Θεσσαλονικείς, με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης . Ο Μπουλούτ ενώ φαινόταν να ελέγχει τη μπάλα στην άμυνα του, έπεσε έπειτα από μαρκάρισμα του Σαλπιγγίδη που πίεζε από πίσω του. Ο τελευταίος έδωσε τη μπάλα στον Σικαμπάλα, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και έγινε πιο απειλητικός από τα άκρα. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχασαν την ευκαιρία με δύο στημένες φάσεις. Στο 15’ ο Ριβάλντο εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Φερναντέζ και στην επιστροφή η κεφαλιά του Τουρέ έφυγε άουτ. Στο 20’ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε φάουλ του Αφρικανού. Ωστόσο τρία λεπτά νωρίτερα οι Θεσσαλονικείς είχαν δοκάρι έπειτα από σουτ του Σαλπιγγίδη.


Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 32’ όταν ο Τζόρτζεβιτς αφού πέρασε πολύ ωραία δύο παίκτες του ΠΑΟΚ από τα δεξιά, έβγαλε τη συρτή σέντρα για τον Οκκά και εκείνος από κοντά πλάσαρε τον Φερνάντες και έκανε το 1-1.

Στο 45΄ ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν από πάσα του Κωνσταντίνου ο Γεωργάτος βρέθηκε απέναντι στον Φερναντέζ αλλά αστόχησε.

Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58΄ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά σε ένα ακόμα γκολ. Ο Σαλπιγγίδης προχώρησε από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη μπαλιά για τον Μίετσελ που βρισκόταν μπροστά του, ο τελευταίος πρόλαβε τον Νικοπολίδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε τη μπάλα από πάνω του, αλλά αυτή κατέληξε άουτ.

Ο διαιτητής Μπριάκος στο 61΄ διέκοψε το ματς μετά από την πτώση αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη. Στο 77΄ ο Κωνσταντίνου απέφυγε εύκολα τους Φουτσίνι και Καρυπίδη μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και έπιασε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες και η εξέδρα πήρε κυριολεκτικά… φωτιά.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν φωτιά στα καθίσματα της εξέδρας πίσω από την εστία του Νικοπολίδη, ενώ πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο , στον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων, αλλά και στο πυροσβεστικό όχημα που μπήκε να σβήσει τη φωτιά. Ο Μπριάκος διέκοψε στο 81’ για 4 λεπτά το παιχνίδι και στη συνέχεια, όταν μετά από 1 λεπτό αγώνα εντάθηκε η ρίψη αντικειμένων, διέκοψε εκ νέου για άλλα 4 λεπτά το ματς. Τελικά, μετά από διαβουλεύσεις ο αγώνας άρχισε ξανά και μέσα σε 2 λεπτά, ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης. Κρατήθηκαν μόνο τρία λεπτά από τις καθυστερήσεις μετά από προτροπή των παικτών προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Ο Ολυμπιακός με αυτόν τον επεισοδιακό τρόπο πήρε τη νίκη που ήταν η συνεχόμενη 14η στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ίλιε Ντουμιτρέσκου): Φερναντέζ, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ουντέζε (66’ Ηλιάδης), Φουτσίνι, Χαραλάμπους (83’ Γιασεμάκης), Μαλαδένης (66’ Χριστοδουλόπουλος), Ζαγοράκης, Σικαμπάλα, Μίετσελ, Σαλπιγγίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τροντ Σόλιντ): Νικοπολίδης, Πάντος, Ανατολάκης, Σούρερ, Μπουλούτ, Τουρέ, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Οκκάς (78’ Ντάνι), Γεωργάτος (66’ Μπαμπαγκίντα), Κωνσταντίνου.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ