2013-02-26 20:12:02
Φωτογραφία για Παπανδρέου: Βαγγέλη, δεν θα είμαι στο Συνέδριο, μιλάω στην Κωνσταντινούπολη
Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος τηλεφωνήθηκαν και τα είπαν. Συζήτησαν για τις εξελίξεις αλλά και για το επικείμενο Συνέδριο το οποίο αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε συζήτηση με τον πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον πρώην Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Τόνι Μπλερ, στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Κορυφής του Διεθνούς Οργανισμού Νέων Ηγετών σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις (2013 YPO GLOBAL LEADERSHIP SUMMIT), η οποία πραγματοποιείται φέτος στην Κωνσταντινούπολη, και θα συζητήσει με τους Σρέντερ και Μπλερ σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της Διάσκεψης.

Στη Διάσκεψη συμμετέχουν περισσότερα από 2.500 ανώτερα στελέχη Οργανισμών και Επιχειρήσεων από 100 χώρες του κόσμου.

Η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στη Διάσκεψη είχε συμφωνηθεί από καιρό και είχε επιβεβαιωθεί μετά την αρχική ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ήταν για την Πέμπτη και στην οποία ήταν προγραμματισμένο να είναι παρών.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, γίνεται προσπάθεια να προλάβει την επόμενη ημέρα, το Σάββατο.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ