2013-02-26 23:15:03
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής 32χρονου Πακιστανού η οποία είχε γίνει στις 19 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στον... Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, με τη σύλληψη ενός 31χρονου ομοεθνή του.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για αρπαγή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης του από τον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με ακόμα τέσσερις ομοεθνείς του, την ημέρα της απαγωγής, αφού επιβίβασαν σε όχημα τον 32χρονο, τον μετέφεραν σε εγκαταλειμμένη περιοχή στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και απαίτησαν από αυτόν να επικοινωνήσει με συγγενείς του προκειμένου να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, για να τον απελευθερώσουν.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ δεν κατάφεραν να αποκομίσουν το χρηματικό ποσό που ζητούσαν, τραυμάτισαν τον 32χρονο χτυπώντας τον με μεταλλικά αντικείμενα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψαν, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.


Μετά από αστυνομική έρευνα, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, όπου εντόπισαν τον 31χρονο δράστη, χθες το πρωί, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, τον οποίον και συνέλαβαν μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
App Stat: Tweak free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
App Stat: Tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ