2013-03-03 14:55:51
Φωτογραφία για Άραβες θέλουν την Άρσεναλ!
Έτοιμος να καταθέσει μυθική πρόταση εξαγοράς της Άρσεναλ είναι όμιλος επιχειρηματιών από τη Μέση Ανατολή. Διαβάστε τον όρο που βάζει και το ποσό που δίνει.

Άλλος ένας όμιλος επιχειρηματιών της Μέσης Ανατολής θέλει να μπει στο ποδόσφαιρο αγοράζοντας μία πολύ γνωστή ομάδα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για την Άρσεναλ, για την οποία θα κατατεθεί πρόταση εξαγοράς εντός των επόμενων εβδομάδων.

Ο εν λόγω όμιλος επιχειρηματιών δε θέλει να κάνει γνωστή την ταυτότητά του, αλλά σύμφωνα με την "Telegraph" έχει καταστήσει σαφή την πρόθεσή του να αγοράσει το ποσοστό του Σταν Κρένκε, μεγαλομετόχου του συλλόγου. Η βασική επιθυμία είναι η εξαγορά του 100%, για το οποίο είναι διατεθειμένος να δώσει 1,5 δισεκατομμύριο (σχεδόν το διπλάσιο ποσό από αυτό με το οποίο αγόρασαν οι Γκλέιζερς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), όμως, αυτό φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο.

Ο Αλισέρ Ουσμάνοφ, ο οποίος κατέχει το 29,96%, έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως δεν επιθυμεί να πουλήσει, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Arsenal Supporters' Trust (μερίδα οπαδών), η οποία θεωρεί πως η Άρσεναλ πρέπει να είναι πολυμετοχική.


Επίσης, εκτός του ποσού που θα δοθεί για την εξαγορά των "κανονιέρηδων" οι άνθρωποι που θέλουν να πάρουν την ομάδα είναι διατεθειμένοι να δώσουν επιπλέον χρήματα για μεταγραφές. Η πρόταση φαίνεται σοβαρή και ήδη οι Άραβες έχουν ζητήσει από τον Κρένκε τη σύγκλιση σύσκεψης.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως η πρόταση θα ισχύσει μόνο αν η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θα παραμείνει και σε περίπτωση αλλαγής καθεστώτος, καταφέρει να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού σύμφωνα με δηλώσεις πηγής οι Άραβες δεν επιθυμούν να περάσει ο σύλλογος σε φάση παρακμής.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ