2013-03-03 23:22:09
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Θριαμβευτικά αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο πόλο νέων γυναικών ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκες του Γιάννη Μπενόπουλου πήραν το τρόπαιο με εντυπωσιακό τρόποκαθώς πέτυχαν μια ευρεία νίκη και στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (όπως και σε όλους τους αγώνες της), με 8-3 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός, που πήρε τα σκήπτρα από τον περσινό πρωταθλητή Τρίτωνα Αμαρουσίου, κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

«Η χαρά είναι διπλή καθώς αυτός ο τίτλος είναι ο πρώτος για τον Ολυμπιακό σε αυτή την κατηγορία» τόνισε μετά το τέλος του τελικού ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Μπενόπουλος και πρόσθεσε: «Μπράβο καταρχήν στη Βουλιαγμένη που διαθέτει μία εξίσου σπουδαία ομάδα με πολύ νεαρά κορίτσια. Αυτός ο τίτλος προήλθε μετά από πολλή δουλειά και σκληρή προσπάθεια όχι μόνο εφέτος αλλά τα τελευταία χρόνια
. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Χάρη Παυλίδη που του αξίζει ένα τεράστιο κομμάτι από την επιτυχία αυτή καθώς πολλές από τις πολίστριες της ομάδας νέων γυναικών στελεχώνουν την πρώτη ομάδα. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και τον έφορο μας, Κώστα Γούρα που φροντίζουν ώστε να προπονούμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες. Θα χαρούμε μόνο λίγες ώρες και από τη Δευτέρα συνεχίζουμε τη δουλειά».

Τα κορίτσια του Μπενόπουλου μπήκαν σαφώς πιο αποφασισμένα στον αγώνα και κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς. Με κορυφαίες τις αδερφές Βασιλική και Ελευθερία Πλευρίτου που πέτυχαν από τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα (ένα έβαλε η Νιαρχάκου), εκπληκτική άμυνα και την τερματοφύλακα Χρυσή Διαμαντοπούλου να έχει “κατεβάσει ρολά”, ο Ολυμπιακός έχτισε γρήγορα την μεγάλη διαφορά και τη διατήρησε μέχρι το τέλος.

Η Ελευθερία Πλευρίτου αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια και η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ:4-1, 1-1, 2-0, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος):Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελευθ. 3, Κουντούρη, Σώρα, Σιταρένιου, Δατσέρη, Καλογεράκου, Λογοθέτη, Πέττα, Πλευρίτου Β. 4, Γκουζούλα, Μιχαηλίδου, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου.

3/6 π.π., 2 κόντρα, 1 φουνταριστό, 2 περιφέρεια

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Γιάννης Στεργιόπουλος):Ζοφώλη Ν., Χυδηριώτη, Μουλάκη 2, Μαυρωτά Ιφ., Πρωτοπαππά, Ξενάκη 1, Αντωνιάδη, Ζοφώλη Βικ., Μαυρωτά Αμ., Ντάσιου, Σελετοπούλου Μ., Λακουμέντα, Σταυρίδου, Βαρελίδη, Σούρμπη.

1/7 π.π., 2 περιφέρεια
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ