2013-03-05 09:00:09
Φωτογραφία για Ο σάλος με την πανελίστρια-βίζιτα, το παρελθόν της και η μεγαλομανία της!!!
Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για την πανελίστρια που συνελήφθη να κάνει βίζιτες μπορεί να ήταν μεγάλη αλλά ουσιαστικά ήταν μια ακόμη σταγόνα στη βροχή του εύκολου κέρδους.

Μια βροχή που έχει κατακλύσει την πιάτσα της-και καλά-ομορφιάς. Εκεί που οι περισσότερες μοντέλες έχουν στραφεί το τελευταίο διάστημα για να συντηρηθούν. Η ταρίφα τους τελευταίους μήνες έχει πέσει. Οι «λαγοί» έχουν περιοριστεί και επιλέγουν στέκια εκτός συνόρων για να περάσουν καλά και με λιγότερα χρήματα. Αυτή είναι η μια άκρη του νομίσματος.

Υπάρχει και η δεύτερη.

Στην Γη της Επαγγελίας. Στο Ντουμπάι. Εκεί τα φράγκα είναι πολύ περισσότερα καθώς οι Άραβες πελάτες έχουν αδυναμία σε αυτό που δεν έχουν. Τι; Το Ξανθό. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει «στηθεί» και γραφείο με μπροστινό έναν ψευτοmanager που το παίζει παράγοντας και προωθεί Ρωσιδούλες και καλά τραγουδίστριες και χορεύτριες στη μεγάλη μπίζνα. Αφήστε που για ασφάλεια έχει προσεγγίσει και ομάδες μπράβων και υπόσχεται χιλιάρικα για συνοδεία της εκάστοτε κοπέλας στο Ντουμπάι.


Το κορίτσι για το οποίο γίνεται λόγος ζούσε για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα. Όμως οι υποχρεώσεις οι λίγες δουλειές και τα προβλήματα την υποχρέωσαν να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Την πατρίδα της. Τη Θεσσαλονίκη. Όσο ήταν στην Αθήνα βεβαίως είχε «βγάλει» γούστα σε σκάφη εφοπλιστών με παρέες αθλητών. Το χαρακτηριστικό της; Ξανθιά με ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ.

Η επιστροφή στην γειτονιά της έκοψε τα φτερά. Και βεβαίως το εισερχόμενο από τις παρέες χρήμα. Βλέπετε στη Θεσσαλονίκη όλα μαθαίνονται…Υποχρεώθηκε να μαζευτεί, ν΄αλλάξει καριέρα και από μοντέλο ν΄ασχοληθεί με την ψευτοδημοσιογραφία και να ερωτευτεί, ακολουθώντας μια normal ζωή.

Όμως η αρρώστια της με το χρήμα και η μεγαλομανία…την οδήγησαν και πάλι στα γούστα. Γούστα που γεννήθηκαν από ένα ταξίδι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκό. Εκεί που οι περισσότερες και καλά δυνατές παρέες της πόλης σκάνε τα Σαββατοκύριακα. Βλέπετε τα εγχώρια βουνά είναι ακριβά. Τόσο τα καταλύματα αλλά και οι βίζιτες. Το κορίτσι είδε την αγορά και τις προοπτικές της…δημιούργησε κύκλο και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο ανέβαινε για «Σκι» και για «χαρτί». Και η υπόθεσή της; Μάλλον καρφωτή. Και το γράφω καθώς δε γίνεται στη Βουλγαρία που έχει το Σαντάσκι, την πόλη του πληρωμένου έρωτα να συλλαμβάνουν τόσο απλά μια Ελληνίδα Βίζιτα. Κάτι δεν έκανε σωστά. Κάποιον έκαψε και το κάρφωμα ήταν αναμενόμενο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι μυημένες παρέες στο κόλπο!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ