2013-03-06 16:27:07
Φωτογραφία για Φάμπρι: «Στόχος η πρώτη πεντάδα»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φάμπρι στη σημερινή ομιλία του προς τους παίκτες του, ωστόσο τους εφιστά την προσοχή για την δύσκολη συνέχεια, καθώς όπως είπε απομένουν 6 δύσκολα παιχνίδια που είναι σαν τελικοί, μοιράζοντας συγχρόνως συγχαρητήρια για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην Παιανία: «Υπάρχουν ακόμη έξι τελικοί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Για να επιτευχθεί ο στόχος των πλέι οφ θα πρέπει να επιδείξετε ανάλογη αυτοσυγκέντρωση με αυτή του ντέρμπι με την Ένωση. Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλατε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είχατε επιμονή και κάνατε αυτά που ακριβώς είπαμε.

Η νίκη που πετύχαμε ήταν σημαντική, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμη και δρόμο να διανύσουμε. Απομένουν 6 δύσκολα παιχνίδια που είναι σαν τελικοί. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να έχετε την ίδια προσοχή και την ίδια αυτοσυγκέντρωση που δείξατε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα. Πρέπει να έχετε την ίδια θέληση γιατί πρέπει όπωσδήποτε να πετύχουμε το στόχο μας».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ