2013-03-09 11:52:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΦΙΕΣΤΑ
O Ολυμπιακός δεν θέλει να μπει η ομάδα σε διαδικασία... φιέστας πριν να γίνει το ματς με την ΑΕΚ.

Στον ρυθμό του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ κινούνται πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό σε ένα ονειρεμένο τάιμινγκ για να «σφραγίσουν» και τυπικά την κατάκτηση του τίτλου, που είναι ο 40ος στην ιστορία του, ανήμερα των γενεθλίων του, καθώς ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925 και αύριο συμπληρώνονται 88 χρόνια!

Το γενικότερο κλίμα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την τελευταία επιβλητική εμφάνιση των ερυθρόλευκων επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός θα φτάσει όχι απλά στη νίκη, αλλά και με μεγάλο σκορ.

Το παρελθόν, όμως, έχει δείξει ότι πολλές φορές αυτά δεν επιβεβαιώνονται στην πράξη. Ειδικά όταν μία ομάδα πάει σε ένα ματς χαλαρή και σε... εορταστικό κλίμα... «την πατάει». Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα είναι προσεκτική, θα κοιτάξει να ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη και στο ποδόσφαιρο δεν είναι απλά τα πράγματα. Γι' αυτό και το μήνυμα που περνάει στην ομάδα είναι να πάει με τη σοβαρότητα που πρέπει στο παιχνίδι.


Η δε διοίκηση θα προβάλει ένα βίντεο για τα γενέθλια του συλλόγου και θα... μείνει αρχικά σ' αυτό επειδή ακριβώς υπάρχει ματς και όχι... φιλικό για φιέστα. Να κερδίσει πρώτα η ομάδα, να είναι καλή η εμφάνισή της και οι ερυθρόλευκοι θα πανηγυρίσουν όπως αξίζει στην κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στο φινάλε.

Στη διοίκηση περιμένουν ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όπως έγινε γνωστό χθες έχουν απομείνει 5.500 εισιτήρια, που θα πωλούνται σήμερα από τα εκδοτήρια του γηπέδου έξω από τη θύρα 25 από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και αύριο από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα. Υπάρχουν εισιτήρια όλων των τιμών δηλαδή 10, 15, 20, 25, 30 και 75 ευρώ στα VIP. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και χθες και όλα δείχνουν ότι το γήπεδο θα γεμίσει, αφού πολλοί θα πάρουν εισιτήρια σήμερα και αύριο.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι ετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις για την κατάκτηση του 4ου αστεριού στην ένδοξη φανέλα του Θρύλου, αλλά και τα γενέθλια του συλλόγου.

Το σημαντικότερο όλων για τον Ολυμπιακό, επειδή το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο, όπως και στον αγώνα με τη Λεβάντε, σε μία βραδιά που εξελίχθηκε σε πολύ δύσκολη, είναι και να κερδίσει, αλλά και να κάνει μία καλή εμφάνιση για να κάνει στο φινάλε και φιέστα.

Πιθανότατα θα έχει και... μπουζούκια το βράδυ της Κυριακής για τους παίκτες, αν πάρουν και το «Ο.Κ.» του Μίτσελ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportday.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ