2013-03-11 23:32:09
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΣΙΕΝΑ!
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Σιένα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός.

Το Σαββατοκύριακο πέρασε ευχάριστα, λόγω του All Star Game, ωστόσο άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σιένα, όπου σε περίπτωση νίκης (με τρεις πόντους και πάνω) θα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον έκτο όμιλο.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης πάτησαν το παρκέ του ΣΕΦ τη Δευτέρα (11/3), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς χωρίς προβλήματα έβγαλαν όλο το πρόγραμμα οι Γκιόργκι Σερμαντίνι και Στράτος Περπέρογλου, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Μοναδικός που δεν κατάφερε να βγάλει όλο το μέρος της προπόνησης ήταν ο Γιώργος Γεωργάκης.

Οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν αύριο (12/3) την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση, με την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία, να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (13/3).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ