2013-03-12 00:38:45
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ
Θέμα ωρών ή ημερών είναι να διευθετηθεί οριστικά το θέμα του Ντέρεκ Μπόατενγκ με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως σύντομα θα πάρει το οριστικό ΟΚ για να παίξει στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πια η υπόθεση αυτή έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο Γκάνεζος έχει αναλάβει προσωπικά μία σειρά από ενέργειες προκειμένου να πάρει στα χέρια του τα απαιτούμενα χαρτιά και μαζί το δικαίωμα και την δυνατότητα να παίξει άμεσα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το αίσιο τέλος θα προκύψει ή σε κάποιες ώρες ή σε ορισμένες μέρες. Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο Ρέντη θέλει να τελειώσει το ζήτημα όσο το δυνατόν συντομότερα για να μπορέσει να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής μέσος έχει κάνει το deal με τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετό καιρό. Πρέπει όμως να έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να καταφέρει να μετάσχει κανονικά στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ