2013-03-12 10:00:12
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Πάουλο Μασάντο μαθαίνει εντατικά ελληνικά και αγγλικά και θέλει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Ελλάδα και το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος μέσος δήλωσε: «Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατέκτησα τον τίτλο με την ομάδα του Ολυμπιακού και η ομάδα έφτασε τα 40 πρωταθλήματα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είχαμε αυτόν τον στόχο και δουλέψαμε πολύ για να τον πετύχουμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε και πλέον κοιτάμε τον επόμενο τίτλο που είναι το Κύπελλο και θέλουμε να το κερδίσουμε επίσης. Μου αρέσει γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός.

Θέλει νίκες, τίτλους και καλό θέαμα από την ομάδα του. Προσωπικά με έχουν δεχθεί πολύ καλά και τους ευχαριστώ. Ξέρουν πάντα να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και ειδικά στα παιχνίδια στην έδρα μας. Προσωπικά μαθαίνω ελληνικά και αγγλικά επίσης. Είναι ξεκάθαρο πως επιθυμώ να μείνω στον Ολυμπιακό. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια εδώ, να γίνω μέλος της ομάδας που θα δώσει μεγάλες χαρές στους οπαδούς και χαρίσει τίτλους και διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ