2013-03-12 10:48:03
Φωτογραφία για ΤΣΕΚΑΡΕΙ... ΚΟΡΔΟΒΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παίκτες από την Κόρδοβα φέρεται να παρακολούθησε ο Χουάνχο Λορένθο για λογαριασμό του Ολυμπιακού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "diariocordoba" πρόκειται για τον Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ και τον Φέντε Βίκγο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, παρακολούθησε στις 3 Μαρτίου τον αγώνα της Κόρδοβα με την Βιγιαρεάλ και τσέκαρε τον 27χρονο Αργεντινό Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ και τον 18χρονο Ισπανό Φέντε Βίκο.

Ο πρώτος έχει ιταλικό διαβατήριο, και το συμβόλαιό του λήγει το 2015. Είναι αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Χιμνάσια και Ολίμπο στην Αργεντινή, στη Ρουμανία με την Κλουζ, στην Γαλλία με την Λοριάν και στην Ισπανία πριν από την Κόρδοβα έπαιζε στην Τενερίφη.

Ο δεύτερος προέρχεται από τις ακαδημίες της Κόρδοβα, η οποία το περασμένο καλοκαίρι είχε απορρίψει επίσημη πρόταση της Μπενφίκα για την απόκτησή του. Μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο ομάδων όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Γουίγκαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ