2013-03-12 11:41:03
Φωτογραφία για Δεν ήταν τελικά η Μαντλίν στην Αγία Νάπα
Έσβησαν χθες οι όποιες ελπίδες γεννήθηκαν για να βρεθεί η μικρή Μαντλίν Μακέιν, που εξαφανίστηκε από το 2007 στην Πορτογαλία. Χθες διαπιστώθηκε με διπλό τρόπο πως δεν ήταν η Μαντλίν, το κοριτσάκι που εθεάθη από πολίτη στην Αγία Νάπα και που φάνηκε να της έμοιαζε πλήρως.

Μετά την αναφορά Ε/κ στην Αστυνομία ότι είχε δει ένα κοριτσάκι μέλους Βρετανών που διέμεναν στην Αγία Νάπα και αναχώρησαν εσπευσμένα από την Κύπρο, το οποίο έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν που είχε δει στο Διαδίκτυο, έγιναν επιπρόσθετες έρευνες. Χθες μέλη της τοπικής Αστυνομίας επισκέφθηκαν Δημοτικό Σχολείο στην Αγία Νάπα στο οποίο φοιτούσε το κοριτσάκι που πιθανόν να ήταν η Μαντλίν και διαπιστώθηκε ότι: Στην Στ’ τάξη όντως φοιτούσε μια Βρετανίδα ονόματι Ρέιτσελ Ελίζαμπεθ Κόαν, γεννημένη το 2001, δηλαδή 12 ετών. Μητέρα της, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που ήταν καταχωρημένο στο σχολείο, είναι η Τζένιφερ Ελίζαμπεθ Χίλχαους, ενώ σύζυγός της είναι ο Φιλ Κάρλιν.


Μαζί με την Αστυνομία επισκέφθηκε το σχολείο και ο πολίτης που είχε δώσει την πληροφορία στις Αρχές για το κοριτσάκι που πιθανόν να ήταν η Μαντλίν. Σ’ αυτόν επιδείχθηκε μια φωτογραφία του παιδιού που φοιτούσε στο Δημοτικό και την αναγνώρισε ως το ίδιο κοριτσάκι που έβλεπε στο υποστατικό που διέμεναν οι Βρετανοί, γεγονός που τον οδήγησε να αναφέρει την πληροφορία περί της Μαντλίν. Αυτό συν το γεγονός ότι το παιδί φέρει άλλο όνομα, συν τη διαπίστωση ότι στη φωτογραφία της μαθήτριας δεν υπήρχε το χαρακτηριστικό σημάδι στο δεξί μάτι που έχει η Μαντλίν, σκόρπισε απαισιοδοξία στους πάντες.

Η ταυτοποίηση αυτή εξανέμισε όλες τις ελπίδες που γεννήθηκαν ότι πιθανόν η μικρή Βρετανίδα που εξαφανίστηκε εδώ και έξι χρόνια να πέρασε από την Κύπρο. Για την εξέλιξη αυτή αναμένεται ότι το γραφείο της Ιντερπόλ στη Λευκωσία θα ενημερώσει την Ιντερπόλ Λονδίνου που ήδη ψάχνει την οικογένεια που διέμενε στην Αγία Νάπα και έφυγε πρόσφατα από την Κύπρο. Τις επιπρόσθετες έρευνες που διενεργήθηκαν χθες για το θέμα επιβεβαίωσε στον «Φ» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι για τις εξελίξεις η κυπριακή Αστυνομία θα ενημερώσει πιθανότατα και σήμερα τις βρετανικές Αρχές.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ