2013-03-12 12:29:08
Φωτογραφία για Μυτιλήνη: Του έκοψαν τη σύνταξη και... βγήκε από τα ρούχα του - Δείτε φωτό!
Μετρούσε τις μέρες για να πληρωθεί αλλά όταν έφτασε στο ταχυδρομείο, τα όσα άκουσε τον οδήγησαν ημίγυμνο έξω από το δημαρχείο της Μυτιλήνης Έμαθε ότι μπήκαν τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα και πήγε στο ταχυδρομείο για να τα εισπράξει. 

Εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό του και αφού έψαξαν να βρουν το λόγο, τον ενημέρωσαν ότι του έκοψαν το βοήθημα και τη σύνταξη αναπηρίας που έπαιρνε

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, πρόκειται για τον Β.Κ. που έχει απασχολήσει και άλλες φορές τα ΜΜΕ, με παρόμοια περιστατικά. Αμέσως πήγε στο δήμο Λέσβου προκειμένου να βρει το Δήμαρχο Δημήτρη Βουνάτσο και να διαμαρτυρηθεί για την εξέλιξη αυτή.

Η συνάντηση που επιθυμούσε δεν έγινε και έτσι πήρε την απόφαση να κάνει καθιστική διαμαρτυρία ημίγυμνος, έξω από το Δημαρχιακό κτίριο.

Λίγο αργότερα όμως κλήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να ντυθεί, γιατί θα συλληφθεί με την κατηγορία της «προσβολής της δημοσίας αιδούς». Έτσι αναγκάστηκε να συμμορφωθεί για να αποφύγει τα χειρότερα.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ