2013-03-12 13:00:12
Φωτογραφία για ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ... ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μίλαν (21:45) και θέλει να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία προκειμένου να προχωρήσει στη 12η ανατροπή σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκές αναμετρήσεις την ώρα που οι «ροσονέρι» θέλουν την πρόκριση στα προημιτελικά και θα τη διεκδικήσουν με κάθε τρόπο. Όλα ανοιχτά στο Σάλκε-Γαλατασάραϊ την ίδια ώρα στη Γερμανία Οι αριθμοί μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, όμως, δείχνουν το δρόμο και σε προϊδεάζουν για το τι θα ακολουθήσει. Η Μπαρτσελόνα, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr" δεν έχει ηττηθεί εδώ και 19 αγώνες στην έδρα της για το Champions League, ενώ έχει καταφέρει 11 φορές στο παρελθόν να «γυρίσει» αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και να προκριθεί!

Καμία ομάδα πάντως δεν επέστρεψε από το 2-0, με τη Μίλαν να καλείται να μην γίνει το πρώτο… θύμα.

Το «Καμπ Νου», όπως πάντα, θα είναι κατάμεστο και έχει προγραμματιστεί ένα εντυπωσιακό coreo σε όλο το γήπεδο, το οποίο θα αναγράφει «Είμαστε μια ομάδα», στις κεντρικές κερκίδες, δίνοντας το σύνθημα για επανεκκίνηση στους «μπλαουγκράνα».


Το καλό για τους Καταλανούς είναι πως ο Τσάβι θα αγωνιστεί κανονικά ενώ έχει επιστρέψει και ο Βίκτορ Βαλντέζ. Η Μίλαν από την πλευρά της έχει «χάσει» τον Πατσίνι λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μπαλοτέλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που φέρνει προβλήματα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Ζόρντι Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεξές, Κονστάντ, Μοντολίβο, Αμπροσίνι, Μουντάρι, Μπόατενγκ, Νιάνγκ, Ελ Σαράουι

Στη σκιά της τιτανομαχίας της Βαρκελώνης, θα ολοκληρωθεί ένα ενδιαφέρον ζευγάρωμα ωστόσο. Το 1-1 της Κωνσταντινούπολης άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Σάλκε και Γαλατάσαραϊ με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για την πρόκριση.

Οι Γερμανοί έχουν να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη απουσία του Κλας-Γιαν Χούντελαρ, ενώ θα απουσιάζει και ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Ζερμέιν Τζόουνς. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και θέλουν να πάνε στη Γερμανία για την έκπληξη…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To νέο video clip του LAVA είναι εδώ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To νέο video clip του LAVA είναι εδώ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ