2013-03-12 16:30:08
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ
Ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Γιώργος Κοκολάκης, σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα τον αγώνα έτσι ώστε να μην αγχωθεί στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο λόγω του γηπέδου που δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν αφού είχε αρκετή ζέστη την ώρα που παίξαμε. Τα παιδιά είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και έτσι καταφέραμε να πάρουμε και το προβάδισμα στο σκορ με 1-0. Είχαμε τις ευκαιρίες και ένα δοκάρι, αλλά η ΑΕΚ βρήκε τον τρόπο να μας ισοφαρίσει, αλλά γρήγορα γυρίσαμε και πάλι στο ματς και βάλαμε ένα δεύτερο γκολ, ενώ με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε μπορούσαμε και άλλο για να κλειδώσουμε τη νίκη και να είμαστε πιο άνετοι.

Αυτό όμως δεν έγινε και στο τελευταίο εικοσάλεπτο αγχωθήκαμε χωρίς λόγο και λίγο έλειψε να ισοφαριστούμε στις καθυστερήσεις του ματς, αλλά ευτυχώς για εμάς κρατήσαμε μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια».


Στη συνέχεια, ο προπονητής του τμήματος Κ17 του Θρύλου τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του στη συνέχεια να νικήσει τόσο τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και τον Ατρόμητο έτσι ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκρισή του στο Final 4 του πρωταθλήματος και μάλιστα αν συνεχίσει χωρίς καμία απώλεια βαθμών θα τερματίσει και πρώτος στον όμιλό του: «Κερδίσαμε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα τρεις φορές σε όλα τα ματς που δώσαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως από εδώ και πέρα εάν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος τότε θα πρέπει να νικήσουμε και τους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητος.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει για εμάς κάθε ματς στο πρωτάθλημα είναι τελικός και για αυτό βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά για να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η πρόκρισή μας στο Final 4 του πρωταθλήματος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ