2013-03-12 17:35:57
Φωτογραφία για Χαραλαμπόπουλος & Παπαγιάννης για... ΝΒΑ!
Οι Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός) και Παπαγιάννης (Περιστέρι) έλαμψαν στη Βαρκελώνη και θα ταξιδέψουν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης για το Jordan Brand Classic 2013!

Μαζί με τον Διονύση Σκουλίδα (Περιστέρι) ήταν μεταξύ των 41 παικτών από 23 χώρες της Ευρώπης στην 7η έκδοση του Jordan Brand Classic International Camp (1-3/3) στο Ciutat Esportiva Joan Gamper (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα), άπαντες προκρίθηκαν στο All Star Game του Palau Blaugrana (σ.σ. έδρα της μπασκετικής Μπάρτσα), αλλά οι δύο κατάφεραν να φτάσουν ακόμη πιο μακριά, κερδίζοντας από ένα εισιτήριο για το Jordan Brand Classic, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς, Barclays Center, στις 13/4.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος, που κατάφερα να διακριθώ σε μία τέτοια διεθνή διοργάνωση και θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Jordan Brand Classic στη Νέα Υόρκη» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (16χρ., 2,02μ., F) του Παναθηναϊκού.


Απ' την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης (16χρ., 2,14μ., C) του Περιστερίου σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που κατάφερα να είμαι ένας απ' τους 10 καλυτέρους παίκτες. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, αλλά ελπίζω για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Οι MVPs της Ευρώπης, που επιλέχτηκαν να συμπληρώσουν την παγκόσμια 18άδα, είναι οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός/Ελλάς), Γιώργος Παπαγιάννης (Περιστέρι/Ελλάς), Sergio Garcia (CTEIB/Ισπανία), Stephane Gombauld (INSEP/Γαλλία), Andrea Latorre (Stella Azzurra/Ιταλία), Luc Loubaki (INSEP/Γαλλία), Lovro Mazalin (Cibona Zagreb/Κροατία), Stefan Nikolic (Red Star/Σερβία), Stefan Peno (FC Barcelona/Σερβία) και Joshua Steel (Barking Abbey/Αγγλία).

Το Jordan Brand Classic επίσης περιλαμβάνει μία αναμέτρηση με ομάδες απ' την περιφέρεια της Νέας Υόρκης (New York Regional) κι άλλη μία αποκλειστικά με αμερικανικές ομάδες με κορυφαίους παίκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες (All-American), στις οποίες στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί μερικά απ' τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ (βλ. Τζέιμς, Ντουράντ, Πολ μεταξύ άλλων).

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ