2013-03-12 17:32:39
Φωτογραφία για Εξετάζει Ζούρο και Γιαννάκη η Εθνική Κίνας!
Η ομοσπονδία Κίνας εξετάζει για τη θέση του προπονητή της Εθνικής τον Ηλία Ζούρο (και τον Παναγιώτη Γιαννάκη), ενώ πολύ κοντά στη Λιαόνινγκ βρίσκεται ο Μιχάλης Κυρίτσης!

Οι Έλληνες προπονητές κάνουν απόβαση στην Κίνα. Μετά την αρχή που έκαναν ο Μιχάλης Καλαβρός (στην ομάδα του Γιάο Μινγκ) και ο Στράτος Κουκουλεκίδης (στην Γιν Κιανγκ Σισουάν, ομάδα δεύτερης κατηγορίας) κι άλλοι συνάδελφοι τους αναμένεται να κάνουν το ταξίδι στην άλλη άκρη της Γης για να δουλέψουν.

Σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα κινέζικης ιστοσελίδας η ομοσπονδία της χώρας εξετάζει για τη θέση του head-coach της εθνικής ανδρών, δύο "δικούς μας", τον Ηλία Ζούρο και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι υποψήφιοι είναι ο Ομπράντοβιτς, ο Σπάχια, ο Κεμζούρα και ο Γκούριαν. Στο μικροσκόπιο τους, δηλαδή, βρίσκονται προπονητές που έχουν εμπειρία από αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, όπως ισχύει με τους παραπάνω που έχουν δουλέψει στη Σερβία, στην Κροατία, στη Λιθουανία και στην Αυστραλία αντίστοιχα.


Ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας ότι ο Ηλίας Ζούρος έχει προβάδισμα για τη συγκεκριμένη θέση, αν κι ο ίδιος ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλησε να σχολιάσει να πάρει θέση και να σχολιάσει τα γραφόμενα.

Όσο για τον Μιχάλη Κυρίτση; Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λιαόνινγκ, της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Γκούο, ο Κινέζος που βρισκόταν το καλοκαίρι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο πολύπειρος προπονητής ήταν άλλωστε από τους πρώτους Έλληνες προπονητές που είχε δουλέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα πριν από 12 χρόνια στην Πολωνία!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ