2013-03-12 21:44:45
Φωτογραφία για Τοπικές επιτροπές σε συνεργασία με δήμους θα αποφασίζουν για διακοπή ρεύματος...!!!
Τεράστιες διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα των απλήρωτων λογαριασμών στη ΔΕΗ. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος  Ζερβός οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες. 

 Μόνο για το 2012 έχουν υποβληθεί 700.000 αιτήσεις για διακανονισμό των χρεών.  Μετά από συσκέψεις των αρμοδίων παραγόντων της ΔΕΗ αποφασίστηκε να ενεργοποιηθούν τοπικές επιτροπές που θα αξιολογούν τις περιπτώσεις που μπορεί να διακοπεί το ρεύμα.

¨ ..Ένα άτομο δεν αρκεί..,  είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός στην επιτροπή της Βουλής. ¨ Θα δημιουργηθούν επιτροπές στις περιφέρειες της χώρας που θα εξετάζουν τις περιπτώσεις αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών από τους καταναλωτές ¨ , συνέχισε υποστηρίζοντας παράλληλα, πως σχεδόν διπλασιάστηκαν και οι αιτήσεις για διακανονισμούς από καταναλωτές που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν .

Οι τοπικές επιτροπές, που θα συσταθούν στις περιφέρειες της χώρας θα λειτουργήσουν και με τη συνεργασία των  δήμων.Με το τρόπο αυτό θα επιχειρήσει η ΔΕΗ να αντιμετωπίσει την αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών από τους καταναλωτές.

Έργο των τοπικών αυτών επιτροπών θα είναι να αποφαίνονται για τις διακοπές σύνδεσης που γίνονται για ληξιπρόθεσμα χρέη στη ΔΕΗ. Για το αν οφείλονται, δηλαδή, σε κακή τακτική των καταναλωτών ή αν οφείλονται πραγματική σε αδυναμία πληρωμής λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης .
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ