2013-03-13 03:32:03
Φωτογραφία για Ένοχος λόγω… φαντασιώσεων
Κρίθηκε ένοχος αφού πρώτα οδηγήθηκε σε δίκη ο Τζιλπέρτο Βάλε αστυφύλακας της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ο Βάλε κρίθηκε ένοχος την Τρίτη για την κατηγορία της συνομωσίας με σκοπό την απαγωγή και οδηγήθηκε σε δίκη διότι φαντασιωνόταν στο διαδίκτυο ότι δολοφονούσε και έτρωγε γυναίκες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι εισαγγελικές Αρχές, ανάλυση του περιεχομένου του υπολογιστή του 28χρονου αστυνομικού κατέδειξε πως ο κατηγορούμενος έχει ήδη προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες προκειμένου να απαγάγει τη σύζυγο του και τουλάχιστον ακόμα πέντε γυναίκες που γνώριζε.

Ο αστυφύλακας σύμφωνα με τους εισαγγελείς, χρησιμοποίησε το διαδίκτυο ώστε να μάθει πώς να αναισθητοποιεί ανθρώπους με χλωροφόρμιο, ενώ παράλληλα εθεάθη κοντά στην κατοικία μίας γυναίκας, αφότου συμφώνησε να την απαγάγει, έναντι 5.000 δολαρίων, για λογαριασμού ενός άνδρα από το Νιού Τζέρζι.

Η απόφαση για την ποινή του νεαρού αστυνομικού θα ανακοινωθεί στις 19 Ιουνίου. Ο Βάλε αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ισόβιας κάθειρξης, ενώ, λόγω της καταδίκης του, έχασε αυτόματα τη δουλειά του στην Αστυνομία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ