2013-03-13 04:56:03
Φωτογραφία για 13 τρόποι για τέλειο σεξ – Βελτίωσε τις νύχτες σου απλά και αποτελεσματικά
Μην το ταλαιπωρείτε. Δεν είναι δύσκολο. Στο σεξ, επιθυμία και πάθος να υπάρχει και όλα γίνονται. Μπορεί όμως να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με απλά και μικρά βήματα.

1. Πρώτα απ’όλα, χαμηλώστε τα φώτα. Διαλέξτε αρωματικά κεριά που θα σας χαλαρώσουν και ίσως να μην εκθέσουν κάποιες ατέλειές σας που θα σας κάνουν να νιώσετε αμήχανα.

2.Πιείτε λίγο κρασί και φάτε λιγότερο. Ειδικά μετά από δείπνο, ο οργανισμός ίσως χαλαρώσει υπερβολικά και έτσι, αντί για… δουλειά θα πάτε για ύπνο.

3.Φροντίστε ο/η σύντροφός σας να είναι αυτός/η που θέλετε πραγματικά. Να μην είστε απλά σύντροφοι μόνο στο σεξ, αλλά και να αισθάνεστε άνετα μεταξύ σας.

4.Δώστε καυτά φιλιά

5.Να έχετε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο

6.Προσθέστε μία ωραία, χαλαρωτική μουσική

7.Προσπαθήστε να μιλήστε «βρώμικα». Κάνει το σεξ πιο ερεθιστικό. Είναι δύσκολο στην αρχή, εάν δεν το έχετε επιχειρήσει, αλλά μετά θα είστε… λαλίστατοι

8.Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε καινούριες ιδέες. Ποτέ μην απορρίψετε κάτι αμέσως, πριν το πλάσετε στο μυαλό σας. Μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα του σεξ

9.Μην έχετε υψηλές προσδοκίες για το τι θα αντικρύσετε κάτω από το παντελόνι του συντρόφου σας (ισχύει ιδιαίτερα για τις κυρίες).

10.Γελάστε- δεν είναι κακό

11.Να έχετε αυτοπεποίθηση για το πόσο ικανοί είστε

12.Δώστε έμφαση στα προκαταρκτικά παιχνιδάκια

13.Το πιο σημαντικό: Αγάπη. Όσο κυριαρχεί μεταξύ σας, όλα τα εμπόδια υπερνικώνται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ