2013-03-13 11:08:09
Φωτογραφία για Στην Αρχαία Ολυμπία για δύο χρόνια εργαζόταν ο Έλληνας που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία
Ένας δυναμικός άνθρωπος ήταν ο Κωνσταντίνος Καρράς που δολοφονήθηκε από ισλαμιστές αντάρτες στη Νιγηρία.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είχε εργαστεί επί πέντε χρόνια για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού, απασχολήθηκε σε εταιρείες όπως η Ergotest, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή εργαστηριακών υπηρεσιών και τον ποιοτικό έλεγχο και εργάστηκε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την επέκταση των διυλιστηρίων της Motor Oil.

Από το 2011 συνέχισε να εργάζεται μετακινούμενος στη Λιβύη, όπου συμμετείχε σε ένα κατασκευαστικό έργο στην Αζιζίγια. Μετά τη Λιβύη, ο Κωνσταντίνος Καρράς μετακινήθηκε στην Κύπρο όπου εργάστηκε στην εταιρεία «Μιλτιάδης Νεοφύτου» ως σύμβουλος ποιότητας σε ένα project που αφορούσε την κατασκευή ενός δρόμου. Αυτό μέχρι τον Απρίλιο του 2011.

Λίγους μήνες μετά, ο γεωλόγος - μηχανικός έφυγε για τη Νιγηρία προκειμένου να εργαστεί στην λιβανέζικη εταιρεία Setraco ως προϊστάμενος σε διάφορα έργα κατασκευής δρόμων.


Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καρράς, με λίγες λέξεις σκιαγραφούσε το προφίλ του το οποίο είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα Linkedin, το λεγόμενο κοινωνικό δίκτυο των επαγγελματιών.

Την πενταετία που εργάστηκε για την εταιρεία Alpine Bau, τόσο επί τρία χρόνια στη βόρεια Ελλάδα για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού όσο και για τη διετία που απασχολήθηκε σε έργα στην Αρχαία Ολυμπία, όπως ο ίδιος έγραφε «ανέπτυξα τις ηγετικές μου ικανότητες».

Εκτός από άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ο Κωνσταντίνος Καρράς μιλούσε γαλλικά. Ο Έλληνας που δολοφονήθηκε από αντάρτες της νιγηριανής εξτρεμιστικής οργάνωσης Ανσάρο έγραφε για τον εαυτό του στο Linedin: «Είμαι πολύ ευέλικτος κι έτσι έχω την ικανότητα της γρήγορης προσαρμογής σε ένα νέο περιβάλλον, σε νέες προκλήσεις και ανταπεξέρχομαι πολύ καλά στην πίεση» Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ