2013-03-13 11:10:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ... ΝΤΑΜΠΛ!
Αποφασισμένος και πανέτοιμος να «τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδαε είναι ο Ολυμπιακός, εν όψει του σημερινού επαναληπτικού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (18.00 - OTE-Sports3)

Με την ψυχολογία στα ύψη από την μαθηματική κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ιστορίας του, αλλά και με την αποφασιστικότητα και την πίστη για πρόκριση να «ξεχειλίζουν», οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν το απόγευμα της Τετάρτης τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν να «τσεκάρουν» μπροστά στο απαιτητικό τους κοινό το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και έχουν όλα τα φόντα να το πετύχουν, μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα των "Ζωσιμάδων", όπως αυτό διαμορφώθηκε με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τζαμέλ Αμπντούν στο 52ο λεπτό.

Ο Μίτσελ θεώρησε σωστό να ξεκουράσει τον πρώτο φετινό σκόρερ Ράφικ Τζιμπούρ, τον αρχηγό της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά παράλληλα να προφυλάξει και τον Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την κάκωση που υπέστη στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.


Αντίθετα, την επεναεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα προβλέπεται να πραγματοποιήσει ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός θα επανέλθει στην κορυφή της επίθεσης αντί του «τρομοκράτη» και θα προσπαθήσει από την πλευρά του να πείσει τον Ισπανό τεχνικό για τις ικανότητές του, οδηγώντας επιθετικά τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μια πιθανή ενδεκάδα απαρτίζεται από τους: Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβα, Κοντρέρας, Λυκογιάννη, Μανιάτη, Μασάντο, Φουστέρ, Βλαχοδήμο, Αμπντούν, Μήτρογλου. Θέση διεκδικούν οι Μοντέστο και Φετφατζίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Θρύλου ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ