2013-03-13 14:36:03
Φωτογραφία για Το μακιγιάζ της Κλεοπάτρας!
Το θέμα που αποφασίσαμε ότι θα εντυπωσιάσει είναι το μακιγιάζ της Κλεοπάτρας, όπως είχε αποτυπωθεί κινηματογραφικά με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ Για να προσαρμόσουμε τα χρώματα της βάσης χρησιμοποιούμε λιπαρά stick – make up ένα με δύο τόνους ανοιχτότερους από το χρωματικός σας τύπο. Πουδράρουμε με διάφανη ή άσπρη πούδρα. Το μακιγιάζ θεωρείται γραμμικό. Το φρύδι στην εσωτερική του πλευρά ελαφρώς τετραγώνιζε, ήταν κανονικό σε πάχος έως φαρδύ, απείχε 3 εκατοστά από την εξωτερική γωνία του ματιού και έκοβε απότομα στην άκρη του.

Οι γραμμές των ματιών ήταν πάντα μαύρες και ξεκινούσαν από την εσωτερική γωνία του ματιού, επεκτείνονταν προς τα έξω σε ευθεία γραμμή. Οι γραμμές ήταν παράλληλες και καμία φορά ενώνονταν σε μία φαρδιά. Επίσης, υπήρχε ένα σχέδιο σαν ψαλίδι όπου η γραμμή του κάτω βλεφάρου ανέβαινε προς τα πάνω και διαπερνούσε την γραμμή του πάνω βλεφάρου. Χρησιμοποιούμε πάντα μαύρα μολύβια και eye liner Πάνω από αυτά ακόμα για να φαίνονται εντονότερες οι γραμμές των φρυδιών και των ματιών, οι οποίες πρέπει να έχουν το ίδιο μήκος.


Τοποθετούμε ψεύτικες βλεφαρίδες πυκνές και όχι ιδιαίτερα μακριές. Για το μακιγιάζ της Κλεοπάτρας χρησιμοποιούμε χρυσές σκιές (και με χρυσά γκλίτερ) καθώς και αποχρώσεις πράσινου ή μπλε σε όλο το επάνω βλέφαρο. Το ρουζ μπαίνει ψηλά στα ζυγωματικά και είναι πάντα κοκκινωπό. Κραγιόν και περίγραμμα χειλιών σε κόκκινο, μπορντό χρυσό. Το περίγραμμα των χειλιών μπορεί να είναι ουδέτερο για οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν διαλέξουμε.

Σας ευχόμαστε καλές αποκριές και ελπίζουμε να μαγέψετε σας Κλεοπάτρα τον δικό σας Μάρκο Αντώνιο.

flowmagazine.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ