2023-05-06 14:38:05
Φωτογραφία για Συμπόρευση Κλεοπάτρας Σωτηρίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο.



      Ευχαριστώ την Κλεοπάτρα Σωτηρίου, από το Λεσίνι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 



Οι εκλογές είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία, γιατί έτσι εκλέγουμε τους ανθρώπους που επιθυμούμε να διοικήσουν το Δήμο μας και να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Το θέμα είναι ποιους πρέπει να εκλέγουμε κάθε φορά. Θα πρέπει να είναι άνθρωποι με γνώσεις, με κύρος και αξιοπρέπεια, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, που με τα έργα τους να έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για το Δήμο μας.


Ο Δήμος μας βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Τα χωριά μας ερημώνουν, τα παιδιά μας φεύγουν γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, οι λακκούβες στους δρόμους δεν αντιμετωπίζονται και κάνουν τη ζωή μας πολύ δύσκολη.  

Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Λύρου, για συμπόρευση στις εκλογές του Οκτωβρίου, αναγνώρισα έναν άνθρωπο με μεγάλες ικανότητες, με μεγάλη εμπειρία, που τον γνωρίσαμε σαν καθηγητή και Διευθυντή στο ΕΠΑΛ, με συγκεκριμένη προσφορά στον τόπο, με γνώσεις και αποφασιστικότητα.

Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Κλεοπάτρα Σωτηρίου

Ιδιωτική υπάλληλος

 


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ