2013-03-13 16:23:09
Φωτογραφία για Μιχάλης Χαρίτος σε Βίκυ Σταμάτη: Εσύ και ο άντρας σου μας έχετε κάνει αξιοθέατα
Συνεχίζεται η διαμάχη της Βίκυ Σταμάτη με τον γείτονα της Μιχάλη Χαρίτο, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση στο εξώδικο που του έστειλε, διαψεύδοντας όλες τις κατηγορίες σε βάρος του.

Απάντησε ο Μιχάλης Χαρίτος στο εξώδικο που του έστειλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, στο οποίο του καταλογίζει ότι εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αυτή και ο σύζυγος της, προσπαθεί να οικειοποιηθεί το περίφημο νεοκλασικό της οδού Αρεοπαγίτου, στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο γείτονας της κ. Σταμάτη δήλωσε ότι δεν έδειξε ποτέ το σπίτι της σε κανέναν, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι η βίλα του πρώην υπουργού Άμυνας είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί να μπει κανείς μέσα.

Ο 77χρονος επιχειρηματίας από την Κύπρο, αναφέρθηκε και στο θέμα με τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ, δηλώνοντας πως «όσο ζούσε στο σπίτι η κυρία Σταμάτη, ο λογαριασμός του νερού ερχόταν πότε 1.200 ευρώ, πότε 900 ευρώ
. Όταν σφραγίστηκε το σπίτι, το νερό ερχόταν μόνο 30 ευρώ. Από τα 1.200 ευρώ, εγώ πλήρωνα τα 2/3 και αναγκάστηκα να βάλω νέο ρολόι», ενώ στην κατηγορία της ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί το περίφημο νεοκλασικό απάντησε χαρακτηριστικά: «Όταν έλαβα το εξώδικο θύμωσα. Με κατηγορεί ότι θέλω να της πάρω το σπίτι με πλειστηριασμό. Μακάρι να είχα τα λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να συντηρήσω το δικό μου σπίτι τώρα με τους φόρους».

Τέλος, ο κ. Χαρίτος εξέφρασε την αγανάκτηση του από την δημοσιότητα που έχει πάρει η όλη υπόθεση με την δέσμευση του ακινήτου του Άκη Τσοχατζόπουλου, δηλώνοντας: «Η περιοχή μας έχει γίνει αξιοθέατο. Δεν μπορούμε να βγούμε χωρίς να μας ρωτήσουν κάτι. Αν έρθετε στην Αρεοπαγίτου, θα δείτε ότι ο κόσμος έρχεται γι΄ αυτό. Έχει κόσμο από κάτω και βλέπει».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ