2013-03-13 17:34:50
Φωτογραφία για Πάτρα: Έφυγε στα 61 του ο Νίκος Παπαλάμπρου
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 61 χρονών, ο παλιός σπουδαίος παίκτης της Παναχαϊκής, του Πάτραι, του Εθνικού Πειραιώς και άλλων ομάδων, και μετέπειτα προπονητής, Νίκος Παπαλάμπρου.

Ο Νίκος Παπαλάμπρου κατέληξε μετά από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο που έδωσε τους τελευταίους μήνες.

Ο Νίκος Παπαλάμπρου γεννήθηκε το 1952 στην Πάτρα (Παραλία). Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 1965 (13 χρονών) από τους μικρούς του Πανιώνιου Πατρών, με προπονητή τον «δάσκαλο» Σπύρο Βουλγαράκη.

Αμέσως έδειξε τα προσόντα του και το πλούσιο ταλέντο του και μετά από τρία χρόνια (1968) μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή. Είχε συμμετοχές με τους μεγάλους τότε παίκτες (Δαβουρλής, Μιχαλόπουλος, Στραβοπόδης, Ρήγας) στην ομάδα που συμμετείχε στο θερινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ, ενώ ήταν και μέλος της βασικής ομάδας σε κάποιος αγώνες. Ακολούθως μεταγράφηκε στο Πάτραι (Β΄ Εθνική) και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή και ως αριστερό μπακ. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Εθνικό και με την ομάδα του Πειραιά έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στην Α΄Εθνική. Επέστρεψε στο Πάτραι και ακολούθως αγωνίστηκε στον Εθνικό Πατρών (έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι τα 45 του).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ