2013-03-13 17:40:10
Φωτογραφία για Πήρε φόρα η Παναχαϊκή! - Επικράτησε του Φωκικού
Η Παναχαϊκή πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής μετά την άνετη επικράτησή της με 3-0 επί του Φωκικού στην Αγυιά στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Η πατρινή ομάδα έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή της αναμέτρησης όπου άνοιξε το σκορ από το τρίτο κιόλας λεπτό, ενώ επί της ουσίας το ματς είχε τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι "κοκκινόμαυροι" είχαν βρει τρεις φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το ...καλημέρα όταν ο Καραμανλής πάσαρε στον Βασιλαντωνόπουλο και αυτός σέντραρε στον Ν' Τζιοντό που σκόραρε.

Το δεύτερο γκολ για την πατρινή ομάδα ήρθε στο 29' με τον Καραμανλή να ανοίγει πάλι στον Ν' Τζιοντό που έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Tρίτο γκολ για την Παναχαϊκή ήρθε στο 33' μετά από μπαλιά του Παμπόε, το σουτ του Γκούρτσα από το ύψος της περιοχής κατέληξε στα δίχτυα του Φωκικού.


Στην επανάληψη στο 85' η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο τέταρτο τέρμα όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Καραμανλή ο Γεωργίου έδιωξε με γροθιές η μπάλα χτύπησε σε πλάτη αμυντικού του Φωκικού και λίγο έλειψε μπει το αυτογκόλ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Πίτκας, Βάντερσον (68' Ρεκλείτης), Ν' Τζιοντό, Τέλλος, Κοκκίνης, Γ. Κοιλιάρας, Γκούρτσας (61' Κωνσταντινίδης), Πάμποε, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος (80' Χοτζάλι).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Μαρτίνος, Ταμπάκης, Γκόμεζ, Νάστος, Παπαζούδης, Λίτσος (46΄ Σκαρίμπας), Αργυρός (30' Καραπέτας), Γκόμεζ, Γουόρντεν.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ