2013-03-16 18:42:05
Φωτογραφία για Έμποροι Αιγιάλειας: Δεν κλείνουμε για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ. Επιτέλους!
Την άρνησή τους να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους και στα γραφεία τους την Τετάρτη 20 Μαρτίου, ημέρα του Παναιγιάλειου Συλλαλητηρίου κατά του σχεδίου "Αθηνά", εξέφρασαν οι περισσότεροι εκπρόσωποι εμπορικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας. "Έχουμε φτάσει στον πάτο από την αναδουλειά και τα συνεχή χαράτσια, δεν θα κλείσουμε κιόλας τα μαγαζιά μας" τόνισαν εν ολίγοις, "ξεκόβοντας" το ενδεχόμενο επανάληψης του νεκρώματος της πόλης, όπως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως στην έκτακτη Γ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας πριν λίγες μέρες, είχε αποφασιστεί κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, όμως μετά την εξέλιξη της Παρασκευής, πλέον και οι έμποροι θα κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά την Τετάρτη, όπως όλοι.

"Ας βρεθούν άλλοι τρόποι δράσης. Όχι να τα περιμένουν όλα από τον αποδεκατισμένο εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο" τόνισε μιλώντας στο filodimos.gr επαγγελματίας του Αιγίου, συμπληρώνοντας πως ήρθε η ώρα για τους αιρετούς του Δήμου να αναλάβουν "ηχηρές" πρωτοβουλίες, βλέπε ομαδική παραίτηση όλων των ψηφοδελτίων των πρόσφατων δημοτικών εκλογών" προ του κινδύνου να χαθούν οριστικά οι δύο σχολές ΑΤΕΙ από το Αίγιο.

(φωτο από προηγούμενες κινητοποιήσεις και αποκλεισμούς δρόμων)

πηγή: filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ