2013-03-16 19:24:38
Φωτογραφία για Ντόρτμουντ: Με πέντε γκολ «τιμώρησε» την Φράιμπουργκ
Με πέντε γκολ «τιμώρησε» την Φράιμπουργκ η Ντόρτμουντ, δείχνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μάλαγα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το μήνυμα εστάλη από την ομάδα της Βεστφαλίας, που είχε σε μεγάλη μέρα τους Λεβαντόφσκι και Σαχίν (από δύο γκολ). Η Φράιμπουργκ προηγήθηκε στο ματς, αλλά στη συνέχεια «παρέδωσε τα όπλα».

Εμφανώς επηρεασμένη από τον αποκλεισμό της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σάλκε γνώρισε «βαριά» εκτός έδρας ήττα από τη Νυρεμβέργη με 3-0, αποτέλεσμα που ουσιαστικά «κλειδώνει» την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Βέρντερ Βρέμης με το Σωκράτη Παπασταθόπουλο να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ. Οι φιλοξενενούμενοι, μάλιστα, προηγήθηκαν με τον Θανάση Πέτσο (1-2), ωστόσο, ο Χαντ με δύο πέναλτι χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στους «πράσινους».

Τα πάνω κάτω πάει να φέρει η Άουγκσμπουργκ, η οποία πέρασε με νίκη 1-0 από το Αμβούργο χάρη στο γκολ που πέτυχε στο ξεκίνημα του ματς ο Κάλσεν-Μπράκερ). «Λευκή» ισοπαλία στο Χοφενχάιμ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μάιντς.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απίστευτα και όμως αληθινά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απίστευτα και όμως αληθινά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ