2013-03-18 19:36:49
Φωτογραφία για ΦΡΑΓΚΙΑΣ : ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
«Ο Κουμπούρας έχασε την ευκαιρία να του στήσουν ανδριάντα στην παλιά πόλη της Ρόδου και εμείς να κάνουμε μια νίκη, που θα έμενε στην ιστορία», δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Βασίλης Φραγκιάς αναφερόμενος στον χθεσινό (17/3) αγώνα του Κολοσσού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το τρίποντο που έχασε ο 30χρονος πλέι μέικερ με το σκορ 60-58 υπέρ των «θαλασσί» και με περίπου τρία λεπτά να απομένουν για την λήξη.

«Είπα στον Κουμπούρα στο αεροπλάνο πως ήθελα να τον κρεμάσω», δήλωσε χαριτολογώντας ο Φραγκιάς στον "Sentra FM 103,3".

«Του είπα πως έχασε την ευκαιρία να του στήσουν ανδριάντα στην παλιά πόλη της Ρόδου».

«Είχαμε την ευκαιρία με ένα τρίποντο που δεν μπήκε και το... έβαλαν οι άλλοι», σχολίασε ο προπονητής του Κολοσσού και εξήγησε πως:

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη που θα έμενε στην ιστορία. Βλέποντας πως το παιχνίδι πάει πόντο-πόντο και ο Ολυμπιακός είναι σε κακή ημέρα, το πιστεύεις. Αν πάει έτσι το παιχνίδι μέχρι το τέλος και οι Μαϊάμι Χιτ να είναι απέναντι σου το πιστεύεις. Το παιχνίδι το πήγαμε λίγο σε κλεφτοπόλεμο. Δε μπορείς να παίξεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό στα ίσια. Τζογάραμε και λίγο με τη ζώνη».


«Πέρυσι ήταν καλύτερο», είπε ακόμη ο Φραγκιάς για το επίπεδο του πρωταθλήματος.

«Είχε και καλύτερους ξένους. Το βλέπουμε άλλωστε και από το γεγονός πως έχουν αλλάξει ήδη εννέα προπονητές, ενώ πέρυσι κανείς. Ίσως να συμβαίνει επειδή οι ομάδες χτίστηκαν γρήγορα και στο τέλος. Και το μάρμαρο το πλήρωσαν οι προπονητές. Υπάρχει συναγωνισμός, αλλά άλλο αυτό και άλλο η ποιότητα».

Σε ερώτηση εάν οι ΠΑΟΚ, Πανιώνιος μπορούν να δυσκολέψουν την πρόκριση των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, ο κόουτς των «θαλασσί» απάντησε ότι: «Στα πλέι οφ, μπορούν να χτυπήσουν κάποια παιχνίδια. Αλλά ο τελικός νομίζω πως θα είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Υπάρχει απόσταση που έχει μειωθεί αλλά δύσκολα ή εύκολα θα είναι αυτός ο τελικός».

Για την κριτική σε Μπαρτζώκα, Πεδουλάκη, ο Φραγκιάς σχολίασε ότι: «Και οι δύο είναι μέσα στους στόχους που έχουν. Όποιος από τους δύο φέτος αποτύχει, θα πέσουν τον φάνε. Είναι άδικο. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό που είναι νέα ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λιον-ταρι στην καρδιά... (vid)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λιον-ταρι στην καρδιά... (vid)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ