2013-03-20 02:45:04
Φωτογραφία για Ο Λευκός Οίκος καλεί την Κίνα σε παύση hacking
Ο σύμβουλος ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Tom Donilon έχει προειδοποιήσει την Κίνα να σταματήσει τις επιθέσεις στον... κυβερνοχώρο εναντίον των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ για το καλό των διεθνών σχέσεων.

Ο Donilon δήλωσε ότι οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο από την Κίνα, εναντίον των επιχειρήσεων μπορεί να βλάψουν την διεθνή εικόνα των χωρών. Πρόσθεσε ότι, η Κίνα και οι ΗΠΑ πρέπει να συμμετάσχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο για να σταματήσουν τις επιθέσεις και να δημιουργήσουν αποδεκτές συμπεριφορές και κανόνες στον κυβερνοχώρο.

Η Κίνα έχει επανειλημμένα κατηγορηθεί για διαδικτυακές επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ το περασμένο έτος. Μια πρόσφατη αναφορά τηςMandiant κατηγόρησε τη χώρα για επιθέσεις σε πάνω από 144 ιδιωτικές εταιρείες. Η Κίναεπίσης κατηγορείται για εκτέλεση των πρόσφατων επιθέσεων εναντίον των New York Times.

Η κινεζική κυβέρνηση έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι οι επιθέσεις προέρχονταν από κινεζικές διευθύνσεις IP αλλά όχι από την κυβέρνηση ή στρατιωτικούς παράγοντες.
SecNews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ