2013-03-21 10:28:03
Φωτογραφία για ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Ο Ολυμπιακός ήδη «χτενίζει» την αγορά αναζητώντας παίκτες έχοντας το βλέμμα του στραμμένο κυρίως στην Ισπανία και την Αργεντινή, όπως αναφέρουν τα διάφορα δημοσιεύματα. Ειδικά από την πατρίδα του Μίτσελ η ονοματολογία είναι διαρκής, με τους μεσοεπιθετικούς Ντουμπαρμπιέρ και Βίκο της Κόρδοβα να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Όσον αφορά την αγορά της Αργεντινής, το χρέος της Ιντεπεντιέντε από τη μεταγραφή του Νούνιες επιδιώκεται από την ομάδα του να καλυφθεί με την παραχώρηση ενός παίκτη και έχει ήδη δοθεί σχετική λίστα στους ερυθρόλευκους για να… διαλέξουν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "sport-fm.gr". Πάντως αν δεν βρεθεί κάποιος που να αρέσει πραγματικά στον Ολυμπιακό, δεν θα αποκτηθεί ο οποιοσδήποτε απλώς για να σβηστεί η οφειλή της Ιντεπεντιέντε.

Σχετικά με το θέμα του τερματοφύλακα, η απόφαση θα ξεκαθαρίσει. Με δεδομένη την πρόθεση της ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρόι Κάρολ, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πωληθεί ή όχι ο Μπάλας Μέγιερι. Εφόσον ο Ούγγρος παραχωρηθεί (ο μάνατζέρ του αφήνει να διαρρεύσει πως υπάρχει ενδιαφέρον), ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για πρώτης γραμμής τερματοφύλακα, ενώ αν παραμείνει, πιθανώς να αποκτηθεί ένας νεότερος με προοπτική, όπως ο Γιούρι Λοντίγκιν της Ξάνθης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ