2013-03-22 01:53:04
Φωτογραφία για Καρδίτσα: Μοίρασαν δωρεάν τρόφιμα «σε αποβιώσασα συνδημότισσά μας»
Αγαπητοί Πολίτες, τραγικά και θλιβερά γεγονότα αποκαλύπτονται στον τόπο μας σχετικά με τη διανομή δωρεάν τροφίμων στους μόνιμους και άπορους κατοίκους των

ορεινών περιοχών του Δήμου Μουζακίου, με Φορέα Υλοποίησης τη... Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μουζακίου.

Συγκεκριμένα από τις 20/12/2012 μέχρι τις 18/1/2013 έγινε δωρεάν διανομή προϊόντων (Λάδι-γραβιέρα-φέτα-ρύζι-Μακαρόνια) και παραλαβή από τα μέλη- δικαιούχους του φορέα υλοποίησης.

Στις καταστάσεις παραλαβής των προϊόντων από τους τελικούς δικαιούχους υπάρχει το Ονοματεπώνυμο και τα πλήρη στοιχεία Συνδημότισσάς μας, η οποία πέθανε προ πολλών μηνών , το δε τραγικό και απίστευτο είναι , ότι εμφανίζεται η αποβιώσασα να παραλαμβάνει με υπογραφή

(2) λίτρα λάδι , (1,5) κιλό φέτα , (5) κιλά μακαρόνια , (7) ρύζι και (0,5) γραβιέρα, έξι μήνες μετά το θάνατό της.

 

Είναι μακάβριο το περιστατικό και μένουμε άφωνοι. Δηλώνουμε ότι είναι ντροπή και ιεροσυλία να προσβάλλεται η μνήμη των νεκρών και μάλιστα με φορέα υλοποίησης την ΄΄Κοινωφελή Επιχείρηση΄΄ του Δήμου Μουζακίου, αυτοί δε που μεθόδευσαν και διέπραξαν αυτά τα

ανοσιουργήματα θα πρέπει να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Εάν τα ανεκδιήγητα και αχαρακτήριστα αυτά "άνθρωπάκια", δεν έχουν μεταφυσικές ιδιότητες , πρέπει αμέσως να ομολογήσουν ποιος είχε την ευθύνη επιλογής των τελικών δικαιούχων ποιος διένειμε και ποιος παρέλαβε τα προαναφερόμενα τρόφιμα με το ονοματεπώνυμο της αποθανούσης .

Είναι απάτη; Είναι διαφθορά ; Είναι κλοπή; Ότι και να είναι , είμαστε μπροστά σε ένα σκάνδαλο το οποίο απαιτεί για λόγους ηθικής τάξης και μόνον, να αποδοθούν ευθύνες.

Καλούμε το Δήμαρχο Μουζακίου να τοποθετηθεί δημόσια και να προχωρήσει σε ενέργειες αρμόδια και άμεσα, καθ ότι φορέας υλοποίησης στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο τον πρόεδρό της, τον οποίο και καλούμε να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα. Αναμένουμε πράξεις σοβαρών πολιτικών ανδρών για λόγους ευθιξίας.

Καλούμε όλες τις αρχές (θέτοντας τα στοιχεία στη διάθεσή τους ), οι οποίες ελέγχουν και εποπτεύουν την τήρηση της νομιμότητας, της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης και της σύννομης άσκησης διοικητικής εξουσίας, να ενεργήσουν περαιτέρω.

Μουζάκι 21/3/2013

Τσιρογιάννης Ευρυπίδης , Γιώτης Λάμπρος , Βασιλάκος Αστέριος

Μέλος Δ.Σ της ΔΗΚΕΔΗΜ , Δημ. Σύμβουλος , Δημ. Σύμβουλος

Για το θέμα το trikalaola.gr πριν δημοσιεύσει την παραπάνω καταγγελία, αμέσως επικοινώνησε με τον δήμαρχο Μουζακίου κ. Γιώργο Κωτσό, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το θέμα. 

Όμως, μας διαβεβαίωσε πως θα κινηθεί ταχύτατα και θα κάνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν όντως είναι έτσι και από ποιον τελικά παρελήφθησαν τα τρόφιμα, εφόσον για το άτομο το οποίο προοριζόταν τα τρόφιμα, απεβίωσε!

trikalaola.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ